haftanin gammazlari 9 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. haftanin gammazlari
  2. gammazlarin gammazlari gammazlamasi
  3. modlarin gammazlari pipilememesi
  4. gammazlari halk secsin
  5. gammazlari tenhada kistiralim
  6. haftanin
  7. haftanin ilk entry si
  8. haftanin dudukleri
  9. haftanin filmleri
  10. haftanin sonu

© 2008 - uludağ sözlük

feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. yukarıda yazanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir.

» metin turkcan » sevgilisi olmayip ben amelie yim diyen cirkin kiz » getir butonunun yardigi anlar » besiktas in 08 09 sezonunda intertoto ya gitmesi » yarin » tek kelime ile yasamin anlami » frantic » aktepe stadi » six pack » sazi eline almak » arap sukru » pipo bitince yere atip uzerine basmak » gazi senliklerine grup yorum un gelmesi » galatasaraylilarin genel ozellikleri » ay » yengec » besiktas » hipotansif atak » muzigin doa si » ikinci bayezid kulliyesi » uc aynali kirk oda » 0 533 748 32 54 » inonu stadi » hangi top atti lan bu topu » murathan mungan » artun erturk ve diplomatik rock opera » ella » oz amcanin gercekten bakkal olmasi » kro olarak dogmak a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa