hadimkoy 

kapat
  1. bir istanbul semti. tem otoyolu avcılar istikametinden sonra gelir.
    #562035 (barış, 21.08.2006 11:30)
  2. her kış kar yağdığında televizyonlarda evet iste uzaklardaki istanbul sayin seyirciler denilen yerdir.fatih üniversitesine gitmek için binmeniz gereken minübüsün adıdır (bkz: 418 hadımköy).sınıra çok yakındır.ayrıca kışın yola vahşi hayvanların indiğinin görüldüğü yerdir.
    #753906 (memolf, 19.10.2006 10:58)
  3. iki sene çalıştığım , kar yağdığında bölgedeki fabrikalara gelen tırların kayması sebebi ile yolların bir sürü kazayla dolu olduğu ,1 km'lil yolu tıkanan trafik yüzünden 1.5 saatte gittiğimizi hatırladığım semt. toki burada ayda 440 ytl taksitle ev satacakmış nereye yaptıklarını ciddi olarak düşünmekteyim. ayrıca alkent konakları da burada bulunmaktadır. sanılanın aksine kurt falan inmez sadece fareleri boldur , alkent'deki evleri sık sık fareler istila eder. bunun sebebi de kanalizasyon hatlarının tam olarak yapılmamış olmasıdır.
    #753928 (dancerinthedark, 19.10.2006 11:08)
  4. bonkör adlı lokantada öğle yemeğini 5 liraya çıkardığım yer. dükkan olmasa uğramam o ayrı. fakat menü de süper.

çorba, kuru, pilav, ayran, bol ekmek.
    #3514689 (optio, 09.06.2008 13:08)

© 2008 - uludağ sözlük

hadimkoy başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. hadimkoy ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu hadimkoy nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» misafir cocugun buz dolabindaki suyu dikmesi » lost » vakit » sigaranin aile icinde mesrulasma sureci » tomas zapotocny » seni seviyorum nefret ediyorum » groovetechnology vol 1 3 » dilaver cebeci » ergenekon ziyaretinden cesaret kazanan yazarlar » emilie de ravin a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » Beijing 2008 Olympic Games