hadi slikon kardesi olalim 

sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. ne olursak olalim biz olalim
  2. hadi hadi seker canim seni ceker
  3. hadi oldur beni ne duruyorsun hadi oldursene
  4. hadi canim hadi
  5. ben 6 yim sen 2 im ol 62 olalim
  6. iyi diyelim iyi olalim
  7. dogal olalim
  8. aram olalim
  9. mutlu olalim
  10. kanka olalim mi

© 2008 - uludağ sözlük

hadi slikon kardesi olalim başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. hadi slikon kardesi olalim ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu hadi slikon kardesi olalim nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» zall kimdir » fakir insanlarin savunma mekanizmasi » immanuel tolstoyevski » i belong to che » o yazar benim » porcelain » creed » dr renaud paris » kenofobi » inanc lisesi » selcuk bal » hassas dislere sahip olmak » bana fenerbahce mi geri verin » zallasana zallasana mendilini » biz adanaliyik kebabi severik » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » doktorlarin hastalardan nefret etme nedenleri » gaasaray » mottoman » beyaz prensli at » islam » richie rich in dolar isaretli pijama giymesi » gaziosmanpasa » slovakya » sabri sarioglu » shame and scandal in the family » noise gate » porfirio diaz » dis tedavisinin ticari cikar icin kullanilmasi » sozlukte her gun yapilan takim kavgalari » banyo yaptiktan sonra coken rehavet