hadi ordan 

kapat
  1. "kimi kandiriyorsun sen?" sekline devam edecek, "yemezler" anlami tasiyan unlem cumlesi.
    (tata, 28.04.2006 15:20)
  2. karşındakinin haklı olduğunu bildiğin halde,karşı olmaya devam ediyorsan.Eyvah nası yırtsam diye düşünüp,3buçuk atıyorsan üzülme söyleyecek bir şey var...
    "hadi ordan"
    (alem, 10.06.2006 17:34)
  3. doğru yazılışı haydi oradan olacaktı.ne o,vaz mı geçtiniz kullanmaktan.ben de olsam vazgeçerdim.
    (prestij muzik ailesi, 10.06.2006 17:43)
  4. kovmak,azarlamak anlamında kullanılan cümle,laf sokmak amaçlı kullanılmamalıdır göte girebilir.*
    (sleepless, 10.06.2006 17:45)
  5. +hadi ordan kıçımın kenarı
    +hadi ordan osuruğumun dumanı
    +hadi ordan sıçtığım bok... vs şekillerde sonlandırıldığında karşındakine yapılacak iğrençlik bırakılmamış olunur.
    (PNaR, 20.10.2006 04:37)
  6. necmettin erbakan beyfendilerin suratını ekşilterek pek güzel söylediği söz.

-hadi ordaaan irticaymış
    - (bkz: sen onu benim külahıma anlat)
    (insatiable love, 20.10.2006 14:43)
  7. (bkz: hadi be sen de)
    (deli bozgun dolu dizgin, 21.03.2007 04:48)
  8. (bkz: bill gates in dedesi türkmüş)
    (dogancan, 08.02.2008 17:19)
  9. (bkz: hadi oradan seksi)
    (bush un metresi olan ayi, 08.02.2008 17:20)

© 2008 - uludağ sözlük

feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. yukarıda yazanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir.

» yogusmali kombi » nankatsu » kavak » lebron james » gay tendance » avea » golgede ayni » mortaki » concierto de aranjuez » microcontroller » aslantepe nin bitmesi » kafa dagitma yontemleri » pismaniyeden biyik yapmak » yalniz goz koprusu » alvar aalto » freedean » peygamber efendimiz yasasaydi takim elbise giyerdi » deathcrush » bmw 630i » safak olmus comolokko » hz fetos ve onun allah i abd » anne » frekansmetre » kazim kazim » third attempt » penguen pertev » daha cok vaktin var » insani delice mutlu eden seyler » acemiler net a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa