hadi onu anladik bu ne 

kapat
  1. saçmalayan kişinin yaptığı hareketlerini, davranışlarını, eserlerini, şunlarını bunlarını tartışırken, saçmaladığı halde ondan beklenmeyen bir hareket vb, bir olay görünce söylenen soru tümcesi. _ne dedim lan ben_
    #3337596 (cin cikartirken carpilan hoca, 30.04.2008 00:28)

© 2008 - uludağ sözlük

hadi onu anladik bu ne başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. hadi onu anladik bu ne ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu hadi onu anladik bu ne nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» alismamis gotte don durmazmis » luis aragones » w6 » max bendo » terorizmle vicdani ret hakkinin ilintisiz olmasi » toplumumuzun ibnelere yaklasimi » francois zoko » turk kulturu » atlet ustu pantolon askisi popcusu » fenerbahce nin turkiye ligini onemsememesi » recep tayyip erdogan » hayatin insana istemedigi seyler yaptirmasi » yaran fikralar » ikinci dunya ulkeleri » asker karisi olmak » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » nisa suresi 34 ayet » erik gerets » burdayim » ikile kocum » amare stoudemire » daniel shays s rebellion » tsk ya karsi yurutulen saldiri » ozlemek » piramid lgbtt diyarbakir olusumu » daniel guiza nin turkiye de gol krali olmasi » lise de siranin en arkasinda cam kenarinda oturmak » dolunayisi » celme takmak » platform moon » rafizm