hadi neyse 

kapat
  1. ben anlayacağımı anladım*fakat bu seferlik es geçiyorum anlamında kullanılan söz grubu...
    (white pages, 06.08.2006 18:40)
  2. ayaklı felaket makinesi annelerin fiks söz öbeği.
    -ben sana yapıcağımı bilirdim ama...*
    (ecemowich_, 06.08.2006 19:18)
  3. "ya hadi git, belanı benden bulma" anlamına da gelebilecek söz öbeği..
    (InsomniaC, 06.08.2006 19:20)

© 2008 - uludağ sözlük

feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. yukarıda yazanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir.

» daksil » my friend of misery » as i lay dying » selcuk yula » basliklari alt alta okumak » huseyin uzmez » 24 haziran 2008 linkin park istanbul konseri » ava devine » malatyaspor » colin kazim richards » burzum » askerlikte son gun » necmi perekli » pinarbasi nin tarihi eserleri » sensible soccer » josh holloway » pazarcik in tarihi eserleri » ricardinho » pozanti nin tarihi eserleri » avrupa yakasi dursun » demokrasi » ayrilik acisi » cumhuriyet halk partisi » ani atlatmak » tut sunun ucunu doseyelim abi » o cocuklari » thalia » sattim kanalturk u cok param var artik » criss angel a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa