hadi musade ettik diyelim 

sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. hadi diyelim teror orgutudur dediler ya sonra
  2. musade
  3. bana musade
  4. bana musade beyler
  5. ayip ettik
  6. ne iyi ettik de geldik
  7. iyi oynadik iyi de mucadele ettik
  8. globallestik de iyi halt ettik
  9. hadi oldur beni ne duruyorsun hadi oldursene
  10. hadi hadi seker canim seni ceker

© 2008 - uludağ sözlük

hadi musade ettik diyelim başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. hadi musade ettik diyelim ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu hadi musade ettik diyelim nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» 6 ekim 2008 besiktas hacettepe maci » apo ya verilebilecek alternatif cezalar » daniel shays s rebellion » 4 ekim 2008 antalyaspor gaziantepspor maci » aktutun saldirisinda 62 askerimizin oldugu iddiasi » deja vu » cebit bilisim eurasia 2008 » mutlulugun resmi » nike » bundan sonraki amacim taksim meydani nda soyunmak » karakum » abdulmelik firat » bevliyeci sevgilisi olan erkek » if i go away » bilgehan » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » erik gerets » fendi » matias emilio delgado » dis fircalamanin aslinda zararli oldugu gercegi » fesat » fuat saka » wigan athletic » gece gunduz karismaz » canakkale de 250 bin turk oldu orhan pamuk » deli fuat pasa » hirsizin yanlislikla ogrenci evine girmesi » birbirine benzeyen unluler » ros asana » the fountainhead » adile nasit tipli kizlar