hadi leenn 

kapat
  1. eski yazardır bazı yazıları çok hoştur iyi oy hak eden yazardır.
    #127179 (yokmuşum, 23.03.2006 16:15)

© 2008 - uludağ sözlük

hadi leenn başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. hadi leenn ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu hadi leenn nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» urla nin tarihi eserleri » bir tek yasanarak ogrenilirmis hayat » at least i have a job » kurtlar vadisi uzerine diyaloglar » ders calismayan ogrenci » kutsala saldiriyorum oyle ise varim » gercekleri baskasindan duymak » metro kacirmak » golf um geldi sonra » premier cherdenko » our mutual friend » antunes » alt bostanci » cumlenin sonuna bir iki bi de bizimki » nermin » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » taghtam deh » atarax » liner bill of lading » dilber kocarslanli » 10000000000000 » calismak » bakire olmamakla suclanan kizin intihari » yuce turk devletine kurdu olamayan bir kurdun ozru » yaprak dokumu » gs » kayahan » sevgiliye soylenen en guzel soz » 5 istediler 6 attik 10 istediler zaman yetmedi » mersin » kurdistan