hadi kizim bize bir kahve yap 

kapat
  1. annenin demesi muhtemel söz öbeği. onun arkadaşları geldiğinde sizin de en uygunsuz zamanınızda denmezse olmaz hede. o da haklıdır. biricik kızının yaptığı tek şey ondan böbürlenmesini gerektiren tek şey bu köpüklü türk kahvesi olacaktır. arkadaşları arasında fiyaka yapmak isteyen anne köpüklü kahveler gelince allah bir hava bir hava..
    bokunu çıkartıp 'bak ayşe teyzen de geldi ona da yap bir tane' diyecek olur.
    -e onu da kov artık anne yapamam işim var. yaparsam valla tuz koyarım bak içine , tarzı tehditlerle karşılaşır ve yılar. 'iyi ben içmeyeyim o zaman' tarzı bir duygu sömürüsü karşısında dayanamaz bir de ayşe teyzeye kahve yaparsınız. tuzsuz tabi..
    #779634 (kaytan biyikli dilber, 27.10.2006 12:51)
  2. 'şimdi biz komşuyla biraz dedikodu yapcez sen de izin ver be kızım 'ın öz türkçesi
    #779656 (mentol, 27.10.2006 13:00)

© 2008 - uludağ sözlük

hadi kizim bize bir kahve yap başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. hadi kizim bize bir kahve yap ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu hadi kizim bize bir kahve yap nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» uyanin lan » schizo » kapi aga medresesi » tores dincoz » haliliye medresesi » sarah wayne callies » izmir de yasayip manita yapamayan erkek » ankara » knol » amnesiac a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » 20 haziran 2008 hirvatistan turkiye maci