hadi herkes dersinin basina kampanyasi 

kapat
  1. bugün ya da ileriki sınav günlerinde de uygulanacak kampanyadır.
    çoğu kişinin yarın veya ertesi gün sınavı var ve sözlükten kopamıyor, bu kampanya ile vaad ediyorum ki sınavdan alacağınız not en az +5 olacak*. kampanyayı destekleyelim ve ders çalışalım
    (bkz: iyi niyetli entryler)
    #1153081 (insan, 14.01.2007 19:27)
  2. desteklediğim ama irademe hakim olamadığım kampanya...
    #1153091 (benden yazar olmaz, 14.01.2007 19:28)
  3. (bkz: yatayim yarin erkenden kalkip ders calisirim)
    #1153098 (don kişot, 14.01.2007 19:29)
  4. tembel öğrencilerin başlatmış olduğu bir kampanya olsa gerek. son gece ders çalışırlar, böyle yaparak hem daha çok verimli olacaklarını düşünürler, hemde eğlence ve dersi bir arada yürütüklerini zannederler. * *
    #1679116 (rire jaune, 24.05.2007 00:28)
  5. çoğu öğrencinin ders konusunda güdümlü koyun gibi olduğunu gösterir.* *
    #2518881 (preghiera, 26.10.2007 02:04)

© 2008 - uludağ sözlük

hadi herkes dersinin basina kampanyasi başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. hadi herkes dersinin basina kampanyasi ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu hadi herkes dersinin basina kampanyasi nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» dogunun limanlari » karta kacmak » angelina jolie ye suni teneffus yapmak » biji serok mustafa kemal » hastane onunde incir agaci » gida muhendisligi » bilinc alti reklamlari » yildirim demiroren » gears of war 2 » take away food a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » 20 haziran 2008 hirvatistan turkiye maci