hadi geri don 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. hadi oldur beni ne duruyorsun hadi oldursene
  2. hadi hadi seker canim seni ceker
  3. hizla yururken aniden durup geri geri yurumek
  4. karsidaki tasit icin geri geri gitmek
  5. denizde geri geri kulac atan yaslilar
  6. hulya avsar in dustan geri geri cikmasi
  7. geri geri gerilip baslik sicmak
  8. hadi canim hadi
  9. ayaklari geri geri gitmek
  10. geri zekali basliga geri zekali entry yazmak

© 2008 - uludağ sözlük

hadi geri don başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. hadi geri don ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu hadi geri don nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» july4th sirin » ultra emperyalizm » radyo televizyon ve sinema » one way ticket » enternasyonalizm » waterloo » ergen psikolojisiyle acilmis basliklar » onurkul » izmitspor » banka sinavinda gozlem yapmak » ask borusu » turgut akpinar » yabani » zamanin manzarasi » suleyman akdi » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » antu com » avrasyali olmak » fk vojvodina » caca » rengin soysal » ahmet yildiz olmedi nin vampir olmasi » muharrem orucu » revolter00 » moderatorlerin gizemli yazar olmasi » medariiftihar » radyo sol » fairson » yumurtanin fircalanmams tarafi » rusya borsasi » sakal trasinda dilin yeri ve onemi