hadi gecmis olsun 

kapat
  1. selamete çıkılması halinde ya da olup bitenin ardından yapılacak çok şey kalmadığında söylenen söz.
    #499754 (prestij muzik ailesi, 05.08.2006 05:24)
  2. yolculuklardan sonra da söylenir genellikle.
    #499756 (dogancan, 05.08.2006 05:26)
  3. hande yener'in sen yoluna ben yoluma Albümünden Bir Şarkısı.

Belki bu şarkı uyandırır seni
    Yüzyıllık uykundan
    Gitme o utandırır seni
    Boyundan posundan

Zaman kötü kötü zaman
    Büyümelisin çocuk inan
    Karanlığı giymiş zaman
    Kabus olur sonra rüyan

Herkesler sen de dahil
    Aşkıma inanmadın
    Beş paralık ruhun vardı
    Şeytana sattın

Kendine bul birini
    Yanında güzel dursun
    Harcadığın bir ömre yazık
    Hadi geçmiş olsun

istesem bu aşk süründürür
    Seni çok uzun zaman
    Ne öldürür ne güldürür seni
    Böyle gider bi zaman
    #1385566 (wAkE, 07.03.2007 19:10)
  4. iğneyi vurduktan sonra hemşire hastaya söyler
    -hadi geçmiş olsun.
    #1385577 (dalton ana, 07.03.2007 19:11)

© 2008 - uludağ sözlük

hadi gecmis olsun başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. hadi gecmis olsun ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu hadi gecmis olsun nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» adres cubugu » entel olmak » ilk maymunlarin nereden geldigi sorusu » islamin yuceligini anlamayanlar » sozluk saatinin ileri olmasi » x de oldugum icin katilamayacagim zirve » asaf halet celebi » meme ucu killi kiz » ray » alim eve doner a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » 20 haziran 2008 hirvatistan turkiye maci