hadi eyvallah 

kapat
  1. Göz Pınarlarımızın boşalmasını sağlayan cümle oldu buğün.

hani arkadaş grubunun arasından ayrılırken dersin ya 'hadi eyvallah' diye... yani geri gelecem, yine görüşcez, en azından gelmesem bile muhabbetim dönecektir buralarda...

öylede olacaktır eminim. elbet bir gün yine görüşcez...

(bkz: deniz gezmiş)
    (bkz: yusuf aslan)
    (bkz: hüseyin inan)
    (bkz: mahir çayan)
    (bkz: ulaş bardakçı)
    (bkz: hüseyin cevahir)
    (bkz: sinan cemgil)
    (bkz: harun karadeniz)

ve türkiye halklarının özgürlük mücadelesinde yitirilmiş bir çok isim... yine görüşcez...
    #3174554 (Komrad, 22.03.2008 01:12)
  2. bir daha kullanırken çok daha dikkatli olacağım cümle.gerçekten deniz bunu söylemiş midir?tarihte rastlamadım ama,bir dizi repliği bile olsa,ağzıma bir daha yakışacağını sanmıyorum.
    #3174598 (rockandroll, 22.03.2008 01:20)
  3. deniz gezmiş'in darağacına çıkmadan önceki son sözleridir. hatırla sevgili'de de bu söze yer verilmiş, hem de öyle bir yer verilmiştir ki yürekleri bin parçaya bölmeye yetmiştir.

(bkz: olmasaydı sonumuz böyle)
    #3175338 (meredith, 22.03.2008 10:40)

© 2008 - uludağ sözlük

hadi eyvallah başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. hadi eyvallah ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu hadi eyvallah nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» volkan demirel » 9 teroristin cesedi bulundu » gay » fenerbahce nin zico dan kurtulmasi » webmasterlar icin kaynaklar » ankaragucluler saraba dustuler » terorle mucadelede zaaf var » milan baros » nobran ne ya » dersim » iri memeleri olan kiz » abdulmelik firat » sayin yazar » bos daglari bombalamak » davay » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » kacak viski » yaran yanlis anlasilmalar » kitap yazip bastirmamak » cumhurbaskani » wicker park » 1 4 yetmedi mi » turkiye cumhuriyeti since 1923 » yaran msn iletileri » sunni » hali bombardimani » aradiginiz sampiyon adayina su an ulasilamiyor » rustu recber » eski sevgilinin esinden ayar yemek » 6 ekim 2008 besiktas hacettepe maci » fenerbahceye saldirmanin dayanilmaz hafifligi