hadi bir iki tane diyelim 

sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. hadi diyelim teror orgutudur dediler ya sonra
  2. baslik actim bir tane ayar yedim bin tane
  3. carsidan aldim bir tane eve geldim sekiz tane
  4. carsidan aldim bir tane eve geldim bin tane
  5. pazardan aldim bir tane eve geldim bin tane
  6. benden 1 tane onlardan 550 tane var
  7. illuzyonistlerin net ve tane tane konusmasi
  8. hadi oldur beni ne duruyorsun hadi oldursene
  9. hadi hadi seker canim seni ceker
  10. hadi deli oglan hadi belime dolan

© 2008 - uludağ sözlük

hadi bir iki tane diyelim başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. hadi bir iki tane diyelim ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu hadi bir iki tane diyelim nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» help to close guantanamo » kapici tekmesi » uypaciyakoverbeni » top spin 3 » ferhat gercek » xentrix » ozdemir ince » sevgili » rahatsozluk » vaka i hayriye » bekar » galatasaray universitesi » sozlukteki cia ajanlari » tokat » nihat dogan dan aforizmalar » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » karl marx denince akla marx and spencer gelmesi » dead boy s poem » anketor yazarlar » pavillion » the sea inside » az muhterem cok gotveren » polisten fincanda cay dayagi » antu com » sevgiliye soylenen en guzel soz » degismem » migfer » meybuz » teoberk10 » kahve fali » imkb