hadi bakalim genc bu sene asist krali sensin 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. asist krali
  2. euro 2008 asist krali
  3. hadi bakalim
  4. heh heh hadi bakalim
  5. hadi goster bakalim
  6. hadi yaylan bakalim
  7. hadi anlat bakalim
  8. hadi bakalim gorecez
  9. ne x ne y ne de z bu sene sensin sampiyon
  10. hadi bakalim gobek atalim

© 2008 - uludağ sözlük

hadi bakalim genc bu sene asist krali sensin başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. hadi bakalim genc bu sene asist krali sensin ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu hadi bakalim genc bu sene asist krali sensin nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» kufur etmeden kufur etmek » giresun » alkislarlayasiyorum com » anal seks » akp nin dunyadaki en guclu siyasi parti olmasi » atilla birkiye » imminent » bati nin bircok bulusu kurandan almasi » forseti » namarak » sport boys » devrimciye sovenin de devrimci olmasi » fenerbahce taraftari » iskence » annene babana aciyorum evladim » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » porcelain » zurna » paint it black » turkiye de astronot olmak » zall bize de ayfon alsana » nazli ilicak » geri donusum kutusu » somnium obmutum » gece sesleri » desti izdivaciniza talibim » sergen yalcin » who is the gossip girl » gece vardiyasina kalan seovi turu » dis hekimlerinden nefret eden dis hekimi » elazig da kupe ve piercing ile dolasmak