hacker gibi davranmak ama hacker olmamak 

1. sözlükte sıkça karşılaşılan durumlardan birisi. arkadaş, hacker imiş gibi konuşur; yazdığı karşılıklı konuşmalarda kendini hacker, karşı tarafı da hack işini yaptırmak isteyen olarak rolleri atar. gel gelelim kendisi hacker değildir. sözlüğe yersiz bir caka atıyordur.
    #2164906 (hyperion, 20.08.2007 12:27)
  2. kısaca: sehir efsanesi .ama adam isim yapmış sırf bu nedenle bile takdir edilir.
    #2164911 (handushka, 20.08.2007 12:28)
  3. bir de sadece bilgisayarla çok haşır neşir olduğunuz için sizi hacker zannedip de garip isteklerde bulunan insanlar vardır. (bkz: aga şu msn i hacklesene)

artı bir de bundan sözlükte yakınınca insanı "kendini hacker diye yutturmaya çalışıyor" diyerek kötülemeye çalışanlar vardır ki onlardan da hiç hazzedilmez.
    #2164920 (sanirim osurdum, 20.08.2007 12:30)
  4. (bkz: lamer)
    #2164956 (annemyazarolgeldedi, 20.08.2007 12:38)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

hacker gibi davranmak ama hacker olmamak başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. hacker gibi davranmak ama hacker olmamak ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu hacker gibi davranmak ama hacker olmamak nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about hacker gibi davranmak ama hacker olmamak. Copyright of the articles are belong to their authors.

» yalan soyluyorsun » erbakan yapinca gerici baykal yapinca siyaset » dunyada en guzel bas kurt basidir » luis aragones » mutlulugun anahtari » umugumuzu siktirmam deyip sonra da imf le anlasmak » simdilik sadece bekleyecegiz » gossip girl » in the end » vicissitudes » platonik aski aldatmak » nigde » huseyin uzmez i hala savunabilen islamcilar » wta » sikizm » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » sitemap » kısa » isildur » hidrolik ve pnomatik » katilusak com » melankolik le tantana » unutulamayacak sairler » cok egzotik hareketler bunlar » fenerbahce vs galatasaray » solun ulusali mi olur lan » adini unutmaya devam ediyorum » this mission is over » leonard cohen » franky four fingers » eric carmen » espas » 325 donem yedek subay alimi » adana ya gelip sirdan yememek » ikinci dunya savasi » issiz adam » mimar sinan guzel sanatlar universitesi » adami zorla seovi eden basliklar