hack a shaq 

kapat
  1. doğru dürüst faul atamayan shaq a yapılan taktik faul.
    yalnız doğu final serisi 3. maçında (bkz: hack a ben)uygulanmıştır misilleme olarak
    (armi, 29.05.2006 00:25 ~ 00:30)
  2. yaziktir shaq'e. sirf eli büyük diye, ki benim kocakafami bile tek eliyle kavrayabilir o elle, adamla bir nevi dalga da gecilmektedir. zaten atamiyo salak, durduralim hücumlarini diye girisilir. tabii serbest atislari shaq karpuzlama atsa sokar ama, karizmasina yakistiramadigi icin yapmaz öyle sey. yazik ya.
    (aftermath, 29.05.2006 00:29)
  3. dün gece playofflarda phoenix suns karşısında san antonio spurs tarafından bir kez daha uygulanmıştır. yaratıcısı şu anda gsw'nin koçluğunu yapan don nelson dur. zekice olmasına karşın fair-play ruhuna yakışmamaktadır.

ya suns hack a bowen yapsaydı?
    (shaqmarion, 23.04.2008 16:57 ~ 17:01)
  4. adam gibi faul atamayan genellikle pivot oyunculara yapılan entrika. maçın son dakikalarında oyuncuya pata küte dalmak suretiyle oyuncunun faul çizgisinde çuvallaması sağlanır, biri ribaundu çeker, şanslıysa sayıyı yapar. isim babası, serbest atış yüzdesi benim bile altımda olan* shaquille o'neal'dır.
    (otep shamaya, 23.04.2008 17:00)
  5. terim, shaq dan önce gelmiştir. asıl isim babası, dennis rodman * dır.
    (notrinova, 09.05.2008 15:34)

© 2008 - uludağ sözlük

feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. yukarıda yazanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir.

» kralice nin kosk yemegi yorumlari » son sozler » omuzda gorunen sutyen askisi » evde tek basinayken yapilabilecekler » sen insansan o insansa bende sansam ne olur ki » bir zihin kirliligi kaynagi olarak sozluk » abi bana yerversene » delicay kalesi » lisede hoslanilan kizin anket defteri vermesi » camel sigarasina deve sigarasi dememek » denizz » bingol belediyespor » zihin kirliligi » turkuculerden yaran aforizmalar » kredi karti yuzunden olecegini soyleyen baba » kadin kumandasi » gokhan unal » tuncay ozkan in 40 milyon dolari var sanmak » ikinci olmak » votka » eskisehir tren gari » kaspersky antivirus 2009 » begenemedin mi lem panyonco » aydin fest 08 » ilkokulda karne gunlerinde yapilan komiklikler » teb » encam » tayshaun prince » ulkemize ozgu hitap sekilleri a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa