hacilanmis bir esya birdaha hacilanmaz 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. o basliga yazanlardan birdaha haber alinamadi
  2. esya
  3. hediyelik esya
  4. aziz esya
  5. kirilacak esya
  6. canli esya
  7. esya hukuku
  8. esya musaderesi
  9. en cok kufredilen esya
  10. beyaz esya

© 2008 - uludağ sözlük

hacilanmis bir esya birdaha hacilanmaz başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. hacilanmis bir esya birdaha hacilanmaz ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu hacilanmis bir esya birdaha hacilanmaz nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» leb i derya » tsk » xbox live » es cinsel olmak gunahtir » gammazsiniz entry i gammazlayiniz » biri » merhamet » episode 666 » xross media bar » surekli ben gay miyim acaba diyen erkek » yaratici msn iletileri » cumlesinin sonuna iki nokta koyana uyuz olmak » cihan kilic » 18 yasina girer girmez ehliyet almak » 100000000000 » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » yaran facebook gruplari » the river » yaran entryler » suezmax » there will be blood » 15 ekim 2008 letonya israil maci » istanbul » mevlana » sozlugun ajdari » private equity » sevgili » dumur olaylar » antunes » en ilginc evlenme teklifleri » pietro pacciani