haci uludag da kizlar guzelmis 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. dedem haci ama karl marx haci olmasin diyen kisi
  2. guzelmis
  3. hayat guzelmis
  4. gozlerin de guzelmis bu arada
  5. gozunuz cok guzelmis hanimefendi
  6. kicin guzelmis ama bana yar olmadi
  7. iyi kizlar ve kotu kizlar arasindaki farklar
  8. iyi kizlar cennete kotu kizlar her yere
  9. eglenilecek kizlar evlenilecek kizlar
  10. haci what

© 2008 - uludağ sözlük

feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. yukarıda yazanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir.

» arizona dream » ilkelligin durustlugu » kayganak » deniz gezmis i tanimayan genclik » kabatas zeytinburnu tramvayi » ahmed el kafir bin muslim » i thought i knew it all » alternatif klip hareketleri » satanist memur » kizin ikinci kez bakire cikmasi sonrasi diyaloglar » amasi mamasi yok » tavuk utmek » kac kilosun sorusuna alternatif cevaplar » pondexter » firkete » alfie » iron maiden » ucaktan dusen sahsin ruh hali » yaran trixx hoca dersleri » migfer » hayatini kazanmak » alaca bayrak » turkcespiker com » ucretli ogretmenlik » spyware terminator » saat kac espirisini ureten kisi teslim oldu » lig radyo » hakettiginden fazla deger goren sarkilar » sozluk yazarlarindan aforizmalar a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa