haci tasan 

kapat
  1. orta anadolu türk halk müziğinin emektar sanatçılarındandır. 1983 yılında kalp krizi nedeniyle vefat etmiştir. neşet ertaş ile eşi teyze çocuklarıdır.
    #625029 (kara hilal, 11.09.2006 13:30 ~ 03.10.2007 11:12)
  2. mavilim maviselim
    cok zaman sabrettim
    suruler icinde surmeli koyun
    yuce dagbasina yagan kar idim
    omrum tamam olup
    kamberim
    erciyes ten duman kalkti
    actim perdeyi durnami gordum
    ne guzel yakismis allar ayse ye
    ben de su dunyaya
    gokyuzunde boluk boluk turnalar
    gelmemis dunyaya sen gibi nazik
    altin yuzuk ulanmaz
    cavus sizin evleriniz
    geline bak geline
    bura midir kocyigitler vatani

türkülerinin söz yazarıdır.
    #738492 (kara hilal, 15.10.2006 00:51)
  3. (bkz: bugun ayın ısıgı)
    #1102148 (rommel, 04.01.2007 00:35)
  4. bayram bilge tokel ile hacı taşan ayrı kişilerdir. hacı taşan ile ilgili tanıtım yazısını yazması nedeniyle karıştırılmış olabilir.

http://www.turkuler.com/ozan/haci.asp
    http://www.turkuler.com/tgv/bayrambilge.asp
    #1102177 (bilgistan, 04.01.2007 00:40)

© 2008 - uludağ sözlük

haci tasan başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. haci tasan ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu haci tasan nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» aragones in fenerbahce den ayrilmasi » eyup » vonal » asirlara meydan okuyan sozler » gheorghe hagi » son » metallica » jack bauer » orucumu seninle acarim » dogunun limanlari » ne koyim » kari koca » joy ride » fenerbahce nin uclu savunmaya daha yatkin olmasi » spa » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » bilgin gokberk » juan pablo angel » eski sevgili » kerim akbas » rs ne la » yanci » kronik kuzu » suru psikolijisine uyup eksi oy vermek » camur » kinis » itouch » windows 7 » kendi hayatiniz icin beni suclayamazsiniz » paralel » imhotep