haci bakkaldan kazik yiyip din dusmani olmak 

kapat
  1. sözlükte islam ve müslümanlar hakkında atıp tutan, zırva ötesi düzeyde saçmalayan insancıklar için ilk akla gelen açıklamalardan biridir. durup dururken abuk sabuk başlıklar açarlar, insanların inançlarına saldırır, kuş kadar bile olmayan akıllarıyla inananlarla alay etmeye kalkarlar. cehenneme bilet almanın ötesinde sözlükte de komik duruma düştüklerinin farkında değilmiş gibi davranırlar. hacı bakkalın şeytana uyup, tezgah arkasında son zamanlarda maalesef sıkça ortaya çıkan çocuk düşkünü katolik rahip modeline dönüşen bir günahkar olması da mümkündür ki, bu malum şahıslardaki kuyruk acısı için kabul edilebilir olmasa bile en azından alışverişte kazık yemekten daha makul bir sebeptir. *

edit: aynı zamanda psikolojik çöküntünün ve uzun süreli terapi ihtiyacının belirtisidir.
    #3679785 (ozgurluk, 17.07.2008 23:26 ~ 23:34)
  2. "hacı bakkal pireyse, islam yorgandır" felsefesini bellemiş bilmez kişi eylemi.
    #3679807 (bizkitch, 17.07.2008 23:31)
  3. şahin k yı sevişirken görüp kendi seks hayatına son vermekle eşdeğer davranıştır.
    #3679814 (folie a deux, 17.07.2008 23:32)
  4. arif erdem' i futbol oynarken görüp de bir daha futbol maçı izlememekle eşdeğer bir durumdur.
    #3679817 (bedevix, 17.07.2008 23:33)

© 2008 - uludağ sözlük

haci bakkaldan kazik yiyip din dusmani olmak başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. haci bakkaldan kazik yiyip din dusmani olmak ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu haci bakkaldan kazik yiyip din dusmani olmak nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» sozluk yazari olunca kendini ordinaryus sananlar » fifa 09 » sol framede acilan futbol basliklarinin baymasi » volkan sen » eskisehir de abdullah gul u protesto eden genc » uzak » galatasaray » para isteyen dilenciye ben ogrenciyim demek » hayatin insana istemedigi seyler yaptirmasi » fuat saka » var misin yok musun » birinci batarya » himmfs himmfs m kokuyor » askerligi istemeyen solcu » yazarlardan eksilenmesi gereken entry itiraflari » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » yenilgilerden sonra kalan mac sayisini hesaplamak » bjk » aktutun baskininda ergenekon parmagi » bir derdim var yasanmisliklari » platform moon » erkek » oruc tutuyor musun sorusuna verilen cevaplar » pinara gel ki gorem » revigen » fransizlarin sozlukte yazar olmasi » ogretmene sigara ikram etmek » kara mi kizil mi » kupe sag kulaga takilinca ibne olunmasi » jandarmanin sirinler koyune baskin duzenlemesi » guzel kizlara ofke duymak