hacettepe tipi kazanan hakkarili coban 

/ 5
kapat
  1. Gün itibariyle ana haberlerde sıkça duyduğumuz haberdir. Hatta kendisi star habere konuk olacaktı ki uçağın 90 dakika rötar yapması nedeniyle yetişememiştir. Aysun Kayacı'nın, oyunun eşit olmasından rahatsız olduğu insanlardan herhangi biridir. Çobandır, Hacıtepelidir, Hacettepeli olacaktır.

http://www.haberalan.com/...p-fakultesini-kazandi.php
    #3846008 (turuncukolik, 20.08.2008 22:04 ~ 24.09.2008 13:03)
  2. şarkı yarışmasına girmiş ve ödül olarak kazanmıştır. seç beğen;

http://dusselhayvan.files...press.com/2006/12/ttt.jpg +

hacettepe tipi.
    #3846025 (Kechi, 20.08.2008 22:08)
  3. tek kolu yoktur bu arkadaşın. azmin zaferi diye buna denir.
    #3846027 (cNyT, 20.08.2008 22:08)
  4. bir dönem sonunda alışamayıp geri memleketine geri dönecek olan çobandır.

edit: hayal dünyasında yaşayanların uyanması gerekir. hiç bir şey görmemiş bir insanı yeni olgulara alıştırmak tehlikelidir. altından ne çıkacağını bilemezsiniz.
    #3846037 (kaleci sacli adam, 20.08.2008 22:10 ~ 22:14)
  5. tebrik edilecek çobandır. aysun kayacı gibi bir tarafı kalkıklara duyurulur. aysun un oyu o çobanın oyunun yüzde 1 i bile etmez.

not: ben çoban değilim. *
    #3846038 (mmutlu, 20.08.2008 22:10)
  6. zor şartlarda okuyan memlekete faydalı olması umulan takdir edilen kişidir.
    #3846044 (rosava, 20.08.2008 22:11)
  7. klasik haberci palavrası. tamam eyvallah eleman azmetmiş başarmıştır. ama günde "on" saat ders çalıştığını söylüyor. haftasonları ve tatillerde çobanlık yaparmış. oldu mınako bi de yapmasaydı. köyde oturuyorsan iş güç elbet yapacaksın. on saat ders çalış sonra öl zaten.

basit bir habercilik olayı.
    malzemeler tam haberlik.
    - hakkarili
    - çoban
    - tek kolu yok
    - tıp fakültesi
    - iki foto

gelsin trajlar, gitsin traşlar.
    #3846053 (Kechi, 20.08.2008 22:13 ~ 22:14)
  8. 'ben sana hacettepeli olamazsın demedim, adam olamazsın dedim'

denilesi kişi. şimdi gerçekci olalım bu adam hacettepe'ye yakışıyor mu? dahası bu herif bizi yurt dışında temsil edecek kültüre sahip mi? insanın haddini bilmesi lazım. öyle 180 soru çözerek adam olunmuyor.

azmin vaferiymiş. ben sana garanti veriyorum bu adam herhangi bi devlet hastanesinde stajer doktor bile olamaz. git doğu'da bi yerde tıp oku, haddini bil.
    #3846054 (zenci nicki, 20.08.2008 22:13)
  9. aysun kayacı yı koyun diye güdebilecek kapasitedeki çobandır. helel olsundur.
    #3846058 (luckysperm, 20.08.2008 22:14)
  10. tek kollu olmasından doktorun olmamasını sorumlu tutan kişidir kendisi.yoksa annesi 11 çocuk doğurmuş çocuklar kendi yetişmiş vb hiç önemi yoktur.
    not:devletin üniversitesinde 11 kardeşi olduğu ve babası para kazanmıyo gözüktüğü için eşşek yüküyle burs alacak insandır kendisi ayrıca.
    #3846075 (Tufi, 20.08.2008 22:17)
  11. her şeye sahip olup, babasının parası ile zar zor özel üniversiteyi kazanmış kişilerin örnek alması gereken şahıs.

benim gözümde sırf o dershane'nin verdiği ödülleri almak için sınava giren kendini beğenmiş şampiyonlardan daha değerlidir.

o arabaları, o hediyeleri aldınız da ne oldu? bakın garibim şimdi nasıl okuyacağım ankara'larda diye düşünüyor, dersaneler bu tür kişilere yardım yapsa ya, kendini beğenmiş görgüsüzlere yapacağı yerde.
    #3846079 (alikula, 20.08.2008 22:17)
  12. çok zeki halkımın ne kadar düşünen ve umlayan birey haline geldiğini gösteren ve turnusol kağıdı görevini gören çocuk.
    bu çocuk üzerinden aysun kayacı ya ayar vermeye çalışanlar gerçekten komik duruma düştüklerinin farkında değillerdir.
    aysın kayacı nın demek istediği şekilde değilde polemik yapabilmek için, o kadına saldırıp prim yapabilmek için istenilen şekilde yorumlanmıştır.
    #3846090 (sir isaac, 20.08.2008 22:20)
  13. tek kolu olmaması nedeniyle başarısını gerçekten takdir ediyorum. ancak gerçek hayatta çobanlık yaptığından pek emin değilim; zira her sene ya mum ışığında çalışan veya sokakta kalan birisi tıp fakültesi, bilgisayar mühendisliği vs. kazanıyor. yok mu böyleleri, var elbette. ancak çankaya'da veyahut bakırköy'de oturan birinin üniversiteyi kazanmasının haber değeri var mı? yok. bu nedenle medya dikkat çekici bir haber yapabilmek adına işin içerisine belki de hakikatte olmayan dramatize edici unsurlar katabilir; bu medyadan herşeyi beklerim zira...
    #3846097 (grand ekinoks, 20.08.2008 22:20 ~ 22:38)
  14. ingilizce eğitim veren bir tıp fakültesinde yabancı dili olmadan nasıl ilerleyeceği, tek kolu ile tıp fakültesinin uygulamalı derslerinde nasıl başarılı olacağı şüpheli kişidir.
    #3846103 (wildy, 20.08.2008 22:21)
  15. asla ama asla gerçek hayatta başarılı olamayacak olan çobandır.

aslında çoban olduğu bile şüphelidir. basının gazına getirilmiş insan da olabilir.

haber irdelendiğinde tek farkının yazları koyun gütmesi olduğu görülen kişidir. ayrıca bir tahmine göre kolunu yüksek gerilim hatlarından kablo çalarken kaybetmiş olması muhtemeldir. türkiye'nin o bölgelerinde sık görülen bir vakadır.
    #3846108 (kaleci sacli adam, 20.08.2008 22:22 ~ 22:24)
  16. acaba kaç puan almıştır. diyeceksiniz taban puanın üstünde olduğu kesin. peki bedensel özürlülerin puan sisteminin farklı olduğunuzdan haberiniz var mı? yine de tebrik ederiz. zira kendi kontenjanı dahilinde çok az kişi alan yeri kazanmıştır.

yanı hacettepe tıp diyelim ki 3 bedensel engelli kişi alıyor. ve bu bölümü de sınava giren 5 engelli vatandaş tercih etti. aralarında en yüksek puanı alan 3 kişi yerleşcek yani şu anki öss sisteminde hacettepe tıpın gerçek kontenajnın 3 kişi olduğunu düşünün ve sadece engellilerin tercihe edbildiğini düşünün.

burdan da şu sonuç çıkar, hacettepe dahil olmak üzere her fakülteyi zaten 2-3 bedensel engelli vatandaşımız her sene kazanıyor. burda haber konusu olan o engelli kişinin bu sefer hakkariden çıkması ve çoban olmasıdır. yoksa her yıl engelli yüzlerce vatandaşımız kazanıyor benzeri yerleri.
    #3846109 (Nexagon, 20.08.2008 22:23 ~ 22:36)
  17. kendimden utanmama vesile olan çobandır. ulan lise başından beri dershaneye git, her türlü imkanın olsun, kazanama, bazılarının oyum niye eşit diye kızdığı küçümsediği çoban hacettepe tıp'ı kazansın. ben bu adamı alkışlarım arkadaş.
    #3846112 (harun, 20.08.2008 22:23)
  18. yaptığı iş küçümsenemeyecek kadar büyük bir olaydır, destek çıkılması gereken insandır.
    çok doğru, yediği önünde yemediği arkasında olan bir insandan çok farklı bir yaşam tarzı var bu adamın. belki bir bilgisayarı yok, belki uludağ sözlük hakkında bir fikri yok, belki tuttuğu takımın ne yaptığından bile haberi yok. bakıyorum, annelerimiz babalarımız zamanında çok kez, "ben senin yerinde olsaydıııım" ," bizim zamanımızda böyle olsaydıııı", gibi repliklerle neler yapabileceklerini ifade etmişlerdir. evet efendim belkide haklılar ama şurası bir gerçek, annemiz babamız ve o hakkarili çoban, 45 derecelik havada ekin biçmiş, ırgatlık yapmış, aç kalmış , koyun gütmüş, üşümüş... biz bunları görmedik bilmiyoruz. biz eti cicibebelerle büyüdük, en azından sobayla ısındık, o sobayı da biz yakmadık zaten, yediğimiz önümüzde yemediğimiz arkamızdaydı. ama sorun bizde mi? hayır ne o büyük bir başarı nede bizde büyük bir problem var. o tür olanaksız zamanlarda o eziyetleri çeken anne babalarımız evlatlarının o zorlukları çekmemesi için elinden geleni yapmıştır. biz yaşamadık, bilemeyiz... ama o adam o hayattan kurtulmak için sıcacık evlerde yaşamak için, çocuğunu eti cicibebelerle beslemek için bir fırsat görmüş, bu fırsatı bizim anne babalarımız gibi başarmış. bu arkadaşa zaten gerekli yardımı an itibari ile "ümit özat" üstlenmiş. daha kimler çıkacaktır. ama unutmamak lazım, her insan yaşadığı ortamla değerlendirilmelidir. tebrik ederim hacettepe tıpı kazanan hakkarili coban arkadaşım.
    #3846134 (sinner mirza, 20.08.2008 22:28)
  19. eğer bitirip doktor olursa, tek koluyla insanları ameliyat edicek olan çobandır.

(bkz: vay halimize)
    #3846152 (Biyolojik Baba, 20.08.2008 22:31)
  20. suni solunumu ilk yardımı tek koluyla nasıl yapacağını düşündüğüm çobandır kendisi.perküsyonu(sağ elin parmaklarıyla sol orta parmağa vurup çıkan sese göre teşhis koymak karın muayenesinde çok yapılır)nasıl yapacağını merak ettiğim çobandır kendisi ayrıca.normal şartlarda tıp fakültesine alınmaması lazımdır ama burası türkiye medyanın bu gazıyla cerrah olarak bile görebiliriz 8-10 sene sonra.
    #3846173 (Tufi, 20.08.2008 22:36 ~ 22:39)
  21. çok başarılı olduğuna inanmadığım şahıs.türkiyede şöyle bir durum vardırki malesef bu böle;ortaöğretim başarı puanları doğu tarafında okuyanlara hele hele hakkari gibi kuş uçmaz kervan geçmez bi yerde okuyanlara hep 5.0(85)dir.bu her ne kadar haksızlık olarak görülsede bu olay imkan zenginliğine karşı onlara ödenen devlet tarafından bir bedel olarak görülebilir;buna kızılır mı?hayır zaten bu insanlar imkansızlıklar nedeniyle bu sefalletten kurtulmak için okuyor hocada yardımcı oluyor tabi.hal böyle olunca normal seviyede başarılı bir elemanın össde yapacağı puan deli gibi yükselmiş oluyor anlıycağınız,hacettepe tıp 360 la alıyorsa elemanın puanının 275 civarı olduğu aşikardır.
    tek kollu olması ise onu öğrenim hayatı boyunca perşan edicektir.üniversiteyi bırakacağı yada hiç başlamayacağı kesin gözüküyor.
    #3846284 (Dryad of the woods, 20.08.2008 23:01 ~ 21.08.2008 14:37)
  22. hacettepe yi kazanarak aysun kayacı ya ayarı vermiş çobandır.
    #3846319 (mmutlu, 20.08.2008 23:07)
  23. okul birincisi kontenjanı ile en taban puanı alarak yerleştirilmiştir.
    #3846324 (kamil, 20.08.2008 23:08)
  24. adı irfan töreci olan çobandır.
    #3846329 (minik mavi balina, 20.08.2008 23:10)
  25. bu sene de aklı çalışan pek çok türk'ün hakkının yenmesinde payı olan çocukmuş.

böyle bi laf etmek için nasıl bi insan olmak gerekir tahayyül edemiyorum. tiksiniyorum artık sizden.. başka kelime etmeyi israf görüyorum.
    #3846339 (brick top, 20.08.2008 23:13)
/ 5
Copyright © 2009 - uludağ sözlük

hacettepe tipi kazanan hakkarili coban başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. hacettepe tipi kazanan hakkarili coban ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu hacettepe tipi kazanan hakkarili coban nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about hacettepe tipi kazanan hakkarili coban. Copyrights of the articles are belong to their authors.