habibî 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aþaðýdakiler belki iþinize yarar.
  1. ha
  2. ha abdullah ha fethullah
  3. ha ahmet kaya dinlemissin ha system of a down
  4. ha ask ha zeytin
  5. ha aslanim
  6. ha ba vidi vidi etma
  7. ha babam de babam
  8. ha ben sana yollanmisim ha muhammed miraca
  9. ha berfin ha kardelen ne fark eder ikisi de bir
  10. ha binektasi ha besiktasi

© 2008 - uludað sözlük

habibî baþlýðýndaki tanýmlamalar uludað sözlük yazarlarý tarafýndan yapýlmýþtýr. habibî ile ilgili tanýmlamalar bulunmaktadýr. yazýlanlarýn hepsi yalan olmakla beraber sadece uludað sözlük yazarlarýný baðlamaktadýr. sitede yazanlar birinci dereceden el emeði göz nuru olup yürütülmesi durumunda iþ bu kiþi uludað a tatile ýssýz bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel caným nedir bu habibî nedir problem' denilip uludað gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dað hayvanatýna yem yapýlacaktýr. ayrýca soðuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doðabilecek bir boðaz tahribatý durumunda bana ne denilir. feci þekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» jacques yves cousteau » seri halde arti oy veren melek » saw 5 » ayiya dayi demek » gemport » polisten koruyacak birim » tofas » basliklari alt alta okumak » you are sure » mongol » danielle lloyd » lekesizzihin » migfer » turan info » charles babbage » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kýsa » gormeden asik olmak » saint nicholas » nvocc » heraklitos » les miserables » parasini bir haftada icerek bitiren ogrenci » miguel veloso » hitler » badi ekrem esofmani » kabileler bile bu krizden etkilenir » zarar etmesi imkansiz isletmeler » arac disi trafik kazasi » kopush fm » premier cherdenko » senoktokatragintilyon