haberlerin yalancisiyim 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. kartel basininda iran dan haberlerin artmasi
  2. yalan haberlerin sayisinin hizla artmasi
  3. spor sitelerindeki haberlerin altina yorum yazmak
  4. baskasinin yalancisiyim
  5. google in yalancisiyim
  6. ben astrologlarin yalancisiyim
  7. ben baskalarinin yalancisiyim
  8. ben paparazzilerin yalancisiyim
  9. onun yalancisiyim
  10. fotospor un yalancisiyim

© 2008 - uludağ sözlük

haberlerin yalancisiyim başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. haberlerin yalancisiyim ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu haberlerin yalancisiyim nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» fenerbahce » yapayalniz » olum » musallat olmus sivrisinegi olmus bir yakin sanmak » tabutta yarim vole » the digital millennium copyright act » birinci batarya » sakaryaspor » iri memeleri olan kiz » teknik direktor atamak » televizyon programinda takla atan kadinlar » muteahhit » kafkasli » can dundar in ergenekon kapsaminda sorgulanmasi » unknown artist » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » super mario nun cocuklarina isim onerileri » 5 ekim 2008 bugun senden igrendim sozluk » turkiye laiktir » mariachi » emegi gecen herkese tesekkurler » fenerbahce hakkinda yazip karma dusurmek » toplumumuzun ibnelere yaklasimi » kufredilen hocanin arkadasin akrabasi cikmasi » alone with everybody » karpit » umbertobaggio » dis fircalamanin aslinda zararli oldugu gercegi » marcos antonio senna da silva » cilavuz koy enstitusu » alioum saidou