haberleri sunan spikerin arkasinda gezinen kisiler 

kapat

1. ekseriyetle ana haber bültenlerinden ziyade, öğle kuşağında ve beraberinde gelen saat başı sunulan haberlerin sunumu sırasında, ve yine ekseriyetle spiker kızın arkasında bir oyana bir buyana gezinen, * * haberi sunanın ve bültene konuk olanın diyeceklerine kitlenen tv izleyicisin dikkatini dağıtan, bir yandan * alınan haberin mutfağındaki simaları belli belirsiz dikizleme imkanı veren kişiler. *
    #1733852 (der ve uzaklasir genc adam, 06.06.2007 20:32)
  2. 724 calisiyoruz imajina katkida bulunurlar.
    #4009693 (lavinya_, 26.09.2008 00:20)
  3. haber kanalının harıl harıl çalıştığını göstermek için düşünülmüştür. arkadada tek renk boğucu bir duvar görmekten iyidir.
    #4009784 (trajikomik, 26.09.2008 00:39)
  4. ellerinde dosya ile oradan oraya koşturan tiplerdir. periyodik olarak 27 saniyede bir ekranda görülürler. insanda, ajans işimi lan bu herifler hissi uyandırır. *
    #4011426 (maximus, 26.09.2008 13:02)
  5. haberturk adlı televizyonda gaza gelip hayal çektikleri dahi görülmüştür. lakin ilgili videoyu bir türlü bulamıyorum.
    #4011432 (rakimalboga, 26.09.2008 13:03)
  6. iddia ediyorum bir çoğu o ekrandan geçmeden bir dakika kadar önce uzaklardaki eşine dostuna mesaj atıyordur ki şahsen ben olsaydım evet utanmadan söylüyorum, yapardım bunu. *
    #4011438 (Gore Gori Chapa Tipa Rota Hey, 26.09.2008 13:05)
  7. canı sıkılan kişilerdir. gören de o kadar gezinmeyle, dünyayı kurtarıyorlar zanneder. yakından gördük lan bunları kaç kere. gezinmekten başka bir bok yaptıkları yok. çekim sırasında öyle görünür ama hele stüdyo dışında kakara kikiri. enseye tokat, göte parmaktır bunlar kadınlı erkekli.
    #4011463 (sandalye, 26.09.2008 13:15)
  8. çocukluğumda idolümdü bunlar benim, gerçekten. tamam bazen spikerler de önemliydi benim için ama asla arkada dolaşanların yerini alamadılar. böyle ne biliyim, her şeyi biz hallediyoruz, bu sunan tam bir şapşal, bir o kadar iş yapıyoruz o illa ki bir hata yapıyor, heyecan yapıyor, bir de bize bakın ne kadar rahat insanlarız imajı hep gözümü boyadı.
    özellikle flaş flaş flaş haberleri öncesi arkada beliren o koşuşturmaca, sanki bilinmeyen bir çok şeyin olduğunu gösteren bakışlar falan.

lan o değil de arkada birileri otururur diğer kanalları izlerdi. hahaah olm siz salaksınız bu şapşalı izliyorsunuz ben bile kanalda başkasını izliyorum der gibi. zaten hiç anlamazdım arkada niye diğer kanallar gösterilir boşa reklam yapılırdı.
    büyüyünce ne olmak istersin sorusuna bir türlü spiker arkasında gezinen kişi olmak istiyorum diyemedimm diyemedim.
    #4011464 (tatlı su levregi, 26.09.2008 13:15 ~ 13:16)
  9. eski tip uzay filmlerinde sürekli düğmelerle oynayan tipler in akrabalarıdır.
    #4011477 (imhotep, 26.09.2008 13:19)

Copyright © 2009 - uludağ sözlük

haberleri sunan spikerin arkasinda gezinen kisiler başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. haberleri sunan spikerin arkasinda gezinen kisiler ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu haberleri sunan spikerin arkasinda gezinen kisiler nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about haberleri sunan spikerin arkasinda gezinen kisiler. Copyrights of the articles are belong to their authors.