haber bultenlerinde canlandirma yapan oyuncular 


kapat
  1. çok aradım, bulamadım, benzer bir başlık varsa ayar vermeden haber verin.

    haber bültenlerinin tecavüz, dayak ve daha başka haberler için sanki anlamıyormuşuz gibi canlandırma yaparken kullandıkları amatör oyunculardır.

    dayaktan başlayalım;
    mesela bir kadına dayak atılmış olsun, hemen bir kız ve erkek bulunup canlandırma çekiyorlar. tabi profesyonel oyuncu olmadıkları o kadar açık ki ikisi de hafiften bir sırıtmayla rollerini yapıyorlar. şu diyaloğu onlar sırıtırken söylüyormuş gibi hayal edin;

    - ben sana sesini yükseltmeyeceksin demedim mi! al sana.. şraaak!
    + hayır yeter vurma artık, bıktım senden... falan filan

    e dolayısıyla o dayak haberinden çok canlandırma yapan beceriksizler daha çok ilgi çekiyor.

    tecavüz canlandırmaları daha da ilginç çünkü bir kadının başına gelebilecek en kötü şey, o kadar yapmacık, o kadar ruhsuz canlandırılıyor ki. bir kadına tecavüz ediliyor, kadın da hafifçe sırıtarak "hayıır, bırak beni" diye ufak çığlıklar atıyor.

    şimdi saf bir adama deseniz ki;"al kardeşim bu olayın birebir canlandırması, aynen bu şekilde oldu" diye, pek bir suç unsuru bulamaz. niye? çünkü kadın suratında hafif bir gülümsemeyle küçük çığlıklar atıyor, fazla debelenmiyor. burdan kendi istiyormuş gibi bir sonuç da çıkarabilir. insan tecavüze uğrarken sırıtır mı?

    bir de kapkaç canlandırmaları var ki yerim kalmadığı için değinemeyeceğim. şaka lan şaka. eşek gibi yerim var da yoruldum.
    #2322132 (rectoa, 15.09.2007 19:38)

© 2008 - uludağ sözlük

haber bultenlerinde canlandirma yapan oyuncular başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. haber bultenlerinde canlandirma yapan oyuncular ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu haber bultenlerinde canlandirma yapan oyuncular nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» kurtleri sevmeyen turkler » beden dersinde takla atamayan kiz ogrenci » hazreti ebubekir » canakkale de 250 bin turk oldu orhan pamuk » bulutlarin otesinde » kendini ilk bulusmada opturen kiz » marjinal olmak icin gotunu yirtan ateist » yazar olmak isteyen fenerlilere nick onerileri » tabutta rovasata » ilk bulusmada pirlanta alan sevgili » fethullah gulen » kiyamet gunu gazete mansetleri » enteresan videoya fon muzik olarak ilahi koymak » sevgilinin inatci olmasi » ironi yapan yerlerin agrimasi » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » the fountainhead » google maps for mobile » moderatoru ayar manyagi yapan kizlar » fethiye » ardahan » nisa suresi 34 ayet » sarip sarmalamak » grandmaster flash » eksi sozluk » turk silahli kuvvetleri » kuru fasulye » meltem taskiran » dell inspiron 1318 » pkk nin kurt kokenli vatandaslara zarar vermesi » total war