haben 

kapat
  1. alm. sahip olmak
    #954918 (anil teknik, 05.12.2006 20:19)

© 2008 - uludağ sözlük

haben başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. haben ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu haben nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» daniel shays s rebellion » yasananlar anlatilmaz » askeriyedeki mali imkansizliklar » didier drogba nin aziz baskanim beni al demesi » shaggy oldu dedikodusu » dungeon siege » eyup » tobias beecher » ertugrul saglam in istifa etmesi » ben size savasmayi degil olmeyi emrediyorum » 8 ekim 2008 bursa death magnetic tanitim partisi » marjinal olmak icin gotunu yirtan ateist » gece gunduz karismaz » konusanlari tahtaya yazmak » turkiye kurtlerindir » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » itouch » coca cola » turkiye haritasi sablonu » ramora » juande ramos » ahbap cavus iliskisi » sekte » jean valjean » kendini ilk bulusmada opturen kiz » ramazan avi » homecoming » isine gelmeyince isine gitmemek » cilavuz koy enstitusu » halit akcatepe » basliklari alt alta okumak