ha skimz de mi 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. ha
  2. ha abdullah ha fethullah
  3. ha ahmet kaya dinlemissin ha system of a down
  4. ha ask ha zeytin
  5. ha aslanim
  6. ha ba vidi vidi etma
  7. ha babam de babam
  8. ha ben sana yollanmisim ha muhammed miraca
  9. ha berfin ha kardelen ne fark eder ikisi de bir
  10. ha binektasi ha besiktasi

© 2008 - uludağ sözlük

ha skimz de mi başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. ha skimz de mi ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu ha skimz de mi nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» yaran turkce altyazi cevirileri » uludag sozluk celebritysi » askere merhamet vatana ihanet » gokhan zan » telefondaki her melodiyi sonuna dek dinleyen baba » esat edin » ne olacak bu fener in hali » allah im neden sevgilim yok diyen sevgiye ac insan » juan pablo angel » falyanos » fatih terim in fenerbahce ye transfer olmasi » thomas alva edison » murtaza » fenerbahce nin zico dan kurtulmasi » private emotion » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » ankaraguclulerin saraba dusmesi » issiz adam » zar kullanmadan kadinla kizi ayirmak » saclari uzatip maviye boyayarak okula gitmek » vanti lator » degnek » yorgandan ev yapmak » uludagsozluk » evire cevire » murat boz bizi de boz » sozluge icini dokmek » makale araniyor duyurulari » mehmetcigin katili amerika » niye cattin kaslarini » dale don dale