ha ha 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. ha
  2. ha abdullah ha fethullah
  3. ha ahmet kaya dinlemissin ha system of a down
  4. ha ask ha zeytin
  5. ha aslanim
  6. ha ba vidi vidi etma
  7. ha babam de babam
  8. ha ben sana yollanmisim ha muhammed miraca
  9. ha berfin ha kardelen ne fark eder ikisi de bir
  10. ha binektasi ha besiktasi

© 2008 - uludağ sözlük

feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. yukarıda yazanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir.

» bayrampasa » jimi hendrix sex tape » levon capan » sendikal yasalarin demokratiklesmesi » renin » en cok entry girilen baslik » see who i am » tip » ipodroz cikarmak » cahille etme sohbet her sozu bir bas incitir » bir seyi unutmamak icin yapilacaklar » aslantepe ali sami yen spor kompleksi » mentry » sevgili oykuler » butun gun msn de takilan tipler » kadinin sessizligi » kralice ikinci elizabeth » ben seni asla » begenemedin mi lem panyonco » minibuste baskasinin para ustunu cebe atmak » asik oldugu kizin adini bilmemek » cetvel ile tuvalete giren erkek » konya ozel buyukkoyuncu fen lisesi » cin deki depremi kurbagalar fark etmis » au sbf » yeni koltuk takimi almis insan tripleri » joe satriani » bos isler bakani » fanta a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa