h faruk karadogan 

kapat
  1. Faruk Karadoğan, Beşiktaş Jimnastik Kulübü'nün unutulmaz oyuncularından.

1947 yılında doğdu ve futbola Mersin idman Yurdu'nda başladı. 2. Lig’deyken henüz 17 yaşındaki Faruk oynadığı futbolla hem Gençlerbirliği takımının hem de Genç Milli Takım yetkililerinin dikkatini çekti. 1964’de Gençlerbirliği’ne transfer oldu. Hemen ardından 1 yıl sonra da Beşiktaş’a transfer oldu. Beşiktaş forması altında 1965/1966 ve 1966/1967 sezonlarında lig şampiyonluklarını yaşadı.

Yüksek kondisyonu ile sol açık mevkiinin değişmez adı oldu. 7 yıl boyunca oynadığı Beşiktaş’ta 171 lig maçında 34 gol attı. Toplam 52 defa milli formayı giydi. Futbol Federasyonu tarafından altın madalya ile ödüllendirilen ilk Beşiktaşlı milli futbolcu oldu. 1972’de Adanaspor’a transfer oldu. 1974’te tekrar Beşiktaş’a geri döndü ancak eski formunu yakalamadığı için özel maçlarda yer aldı.

*
    #1948185 (cNyT, 16.07.2007 21:12)
  2. bugün itibariyle itü eski rektörü.
    #3777436 (nickoless, 06.08.2008 05:34)

© 2008 - uludağ sözlük

h faruk karadogan başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. h faruk karadogan ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu h faruk karadogan nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» anarchist penguen » kralim tabii disko krali » ben seni arkadas olarak goruyorum » somatik sanri » uludag sozluk un reklam almasi » lavabo yerine tuvalet deyen kaba insan » zombie attack » baslik entry ve nick uyumu » hiperfaji » ekstazi » gece evden gelen garip sesler » otimik durum » kadinlarin benzetme meraki » turkiye faili mechuller ulkesi olmaktan cikti » evlilik » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » arjen robben » herkes kendinde olmayani ister » izani yok » yaran entryler » igrenc espiriler » bir turk olarak kurtlere soruyorum » can t smile without you » zekeriyabeyaz » ece temelkuran in nazli ilicak a verdigi ayar » erdil yasaroglu » pazartesi sendromu » oligofreni » eh iste » ahmet hakan coskun » patates soyacagi