guzelsin 

1. gayet oynak, mutsuz olunan anlarda akla getirilip iki dakika gülümseten, sabun köpügü sarki. alkol orani yükseldikce bu sarkiyi soylemenin verdigi haz daha da artmaktadir.

Allahım her günde bin bir ümit var
    Dertler beni bulsa da, bir sebebi var (var)
    istediğim her şeyin olması zor (zor)
    Her akşam bir kaç kadeh atma şeklim var

Şerefsizim tutmamışım, memleketi satmamışım
    Hiç huzursuz yatmamışım gezerim tabii
    Ona buna satmamışım, hiç kendimi bozmamışım
    Paramı ben kazanmışım içerim tabii
    Kafam güzel, dünya güzel, her şey güzel
    Sen güzelsin, güzelsin
    #3143121 (nekibuki, 15.03.2008 13:51)

© 2008 - uludağ sözlük

guzelsin başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. guzelsin ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu guzelsin nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» unutkanlik » bir depresyon tedavisi olarak soguk dus » bomba imha uzmani » olmus icimde hasret » towelie » zor is » ogame » fenerbahce sukru saracoglu stadi » siktir etmek » ver eline yesin ort ustunu yatsin a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » 20 haziran 2008 hirvatistan turkiye maci