guzellik kralicesi 

kapat
  1. çapına (türkiye, dünya, kainat) göre değişen güzellikler. göreceli olma hususunda çözüm getiremedim, aym sori bradırs.

genel özellikleri tacını eğik takmak ve kraliçeliği ele geçirince sevinçten ağlamaktır. bunun herkesin bildiği tek istisnası Hülya Avşar'dır. kendisi tüm kraliçelerin aksine seçildiğini öğrendiği an ağlamak yerine tepinerek sevinç çığlıkları atmıştır. Gerçi kocası kendisini aldatınca da erkektir yapar demiştir, 3 maymun demiştir, beni benden almıştır.
    #3404296 (kaptan arka kapi, 16.05.2008 14:07)

© 2008 - uludağ sözlük

guzellik kralicesi başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. guzellik kralicesi ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu guzellik kralicesi nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» yildirim ordulari grup komutanligi » bahceli muhatabim degil » dungeon master » ben ulkemi adeta pazarlamakla mukellefim » dunyevi siirlerin son gecesi » suppose that » yasar pasaoglu » hayattaki tek hayali mercedesli koca olan kiz » gysn » turk silahli kuvvetleri » hashasi tarikati » abdou razack traore » bir delinin gunlugu » 5 istediler 6 attik 10 istediler zaman yetmedi » deli mi ne » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » daniel gonzalez guiza » youtube » mbaran » deniz erdogan » 12 aralik 2002 olympique lyon denizlispor maci » bir boka benzemeyen minimal siir » 1 3 5 7 9 11 13 15 17 19 21 23 25 27 29 31 33 35 » her arapca yaziyi kuran sanmak » 45 lik » nilufer ovasi » estonya » polisten fincanda cay dayagi » genuine » parmex » sevgi