guzelliginin farkinda olan masum degildir 

kapat
  1. Nazan Bekiroğlu'na ait bir fikirdir. Burada kastı kişinin o güzelliğinin kendine öncelik ve yücelik verdiğini düşünmesinin onu masumluktan uzak tutmasıdır..
    buradaki güzellikle fiziki güzellik, ses güzelliği, güzel konuşma vb becerilere sahip olmak, paraya hükmediyor olmak da kastedilmiş olabilir
    #2152382 (chaichien, 18.08.2007 01:28)
  2. güzellik bir diğerini görene kadardır efendim ve bir diğerini aldatana kadar. görmek de aldanmak da beraberinde kirlenmeyi getirir. o halde burada asıl vurgu yapılan güzellik değil bilakis bir şeyin farkında olmaktır. çünkü ne olursa olsun bir şeyin farkında olan masum kalma şansını yitirmiştir; yani ümmi olmak hakkı elinden alınmıştır onun.
    #2152451 (historiacalamitatum, 18.08.2007 01:41)

© 2008 - uludağ sözlük

guzelliginin farkinda olan masum degildir başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. guzelliginin farkinda olan masum degildir ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu guzelliginin farkinda olan masum degildir nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» umut sarikaya tipi mutsuzluk » senden cocugum olsun istiyorum » ne me quitte pas » sunburn » ciftler arasindaki boy uyusmazligi » anne terligi » yusuf guney » fethullah gulen » fenerbahce nin zico dan kurtulmasi » allah im neden sevgilim yok diyen sevgiye ac insan » genelkurmayin hesap vermemesi » olmaz boyle sey » hebeley episode iii » hale pakcan » ertugrul saglam kesin gidiyor » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » sevgilinin ateist olmasi » the digital millennium copyright act » mustafa » blood sweat and tears » turk ve kaikos adalari » maserati » dombey » my twin » rhetorical question » iyi geceler sozluk » oldu gozlerim doldu » yardirmak » kadavra » hayatta alinabilecek en buyuk zevki almak » isaac okoronkwo