guzel yaslanmak 

kapat
  1. yaşlanırken sağlık ve dinçliği koruyabilmektir.
    eşyalar güzel yaşlandığında antika değerine yükselir.
    (pilotmont, 06.01.2007 22:33)
  2. erken ölmektir.
    (metalhead, 06.01.2007 22:34)

© 2008 - uludağ sözlük

feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. yukarıda yazanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir.

» kocamustafapasa » dolunay » leyla gencer » altinci uluslararasi turkce olimpiyatlari » onemli bir konusma sirasinda elektrigin gitmesi » dar kaldirimda yan yana yuruyen teyzeler » hic bu kadar guldugumu hatirlamiyorum » ettehiyyatu » basortulu kizlar kasedimi almasin » elizabeth i » apaci » beni orada arama » ideal seks » aymaz » roj » 5 yil icinde robotlarla seks yapilabilecek olmasi » 1858 » egypt central » parayi bulan lidyali nin ilk sozleri » eskidendi cok eskiden » acz ve fakr » sanchez rodriguez joaquin » rus ruleti » uc maymun » boga burcu erkegi aslan burcu kadini iliskisi » sereftir seni sevmek » muhabbet kusunun ele tecavuz etmesi » metal gear solid 4 guns of the patriots » adnan menderes a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa