guzel yani 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. hayatin en guzel yani
  2. evlenmenin en guzel yani bosanmaktir
  3. kadin olmanin en guzel yani goguslerdir
  4. seninle olmanin en guzel yani ne biliyor musun
  5. butun ogunleri baska bir ulkede yemenin guzel yani
  6. turban yani kalmadi laik yani versek
  7. izmir guzel kizlar guzel cantlar neden guzel olmasin
  8. yani yani
  9. oha yani
  10. ne var yani

© 2008 - uludağ sözlük

guzel yani başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. guzel yani ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu guzel yani nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» uzundur sarkar oksayinca kalkar » gozlerin dogal olarak popoya kaymasi » hotel menora » hristiyanlik » bosanmayla ayrilik ayarindaki fark » seviyorsa mutlu edip sevmiyorsa siktir etmek » hannibal » nevsehirli damat ibrahim pasa » ore miner under attack » herkes gibisin » kara gunes » i melih gokcek » fyodor mihailovic dostoyevski » 18 ekim 2008 kocaelispor fenerbahce maci » doktorlar » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » vicortus » westksk » dr oetker keskul » halis talebeleriz onumuze geleni tekmeleriz » arac disi trafik kazasi » capa tip fakultesi » cahillikler kitabi » menajerlik oynarken pardesu giymek » x degilsen y hakkinda yorum yapamazsin » avrupa yakasi » murat evgin in medya tarafindan zorla kakalanmasi » seni seviyorum » flatout ultimate carnage » hayal kuramamak » 10000000000000