guzel turk kizlarindaki muhacirlik takintisi 

kapat
  1. bu avrupa karşısındaki kompleksin bir kaçınılmaz neticesi. gazetede röportajını okuduğumuz, muhabbetimizin olduğu, ucundan bucağından güzelliğinin kaynağını sorguladığımız zaman aldığımız cevap hep bu yöndedir, illa ki belirtmek zorunda hisseder ebesinin, dedesinin yunanistan'dan, girit'ten geldiğini. Balkan'da değil, hani bulgaristan'dan gelse de kesmiyor illa ucu bucağı dokunacak selanik'e, elin hristo'su, natalia'sı diyor mu bakalım "bu güzelliğimi istanbul'dan gelen atalarıma borçluyum", "babaannemin soyu kayseri'ye dayanıyor" diye? Yoksa kafasında hala fesli, bıyıklı bir türk imajı mı var?
    #1868124 (zabalayn, 05.07.2007 17:10)
  2. "yakisikliyız be yav ondandır. sizde de olsun yemyesil gözler bak gör ondan sonra ne oluyo diye kendi çapında açıklanabilecek durumdur.

edit: ahahah gülüyorum kendime. başlığı açan arkadaş kusura bakmasın. ben anladım güzel türk kızlarındaki muhacir erkek takıntısı. hey allaam illa gösterecem ya kendimi neyse. tövbe tövbe..
    #1868167 (mmtyvs, 05.07.2007 17:23 ~ 17:25)
  3. netlik takıntısı olan kızın sahip olabileceği takıntı. (bkz: bağdat) *
    #3236456 (aRwEn aSya, 06.04.2008 12:31 ~ 12:32)
  4. doğulu olanın her zaman kötü ve çirkin, batılı olanın ise her zaman güzel ve iyi şeklinde empozesinin bir ürünüdür.
    #3676872 (depression, 17.07.2008 13:44 ~ 13:46)
  5. şunu da belirtmeden geçemeyeceğim gecenin aha bu vakti, bu başlık umut sarıkaya'nın karikatüründen önce girilmiştir. sağda solda duyuyorum atıp tutuyormuşsunuz, dost meclislerinde şakşakcılıktan içinizin yağı eriyormuş. yakarın.
    #3747493 (zabalaynn, 31.07.2008 01:43)

© 2008 - uludağ sözlük

guzel turk kizlarindaki muhacirlik takintisi başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. guzel turk kizlarindaki muhacirlik takintisi ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu guzel turk kizlarindaki muhacirlik takintisi nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» tevessul » 21 yuzyilda hala sol gorus barindiran ilginc insan » derste sesli sekilde haydar dumen kosesi okumak » ajitasyon » dolmusta hasin bakislarla hatunlari orgazm etmek » klasik devlet adami kliseleri » berfin » turk kizlari » yalniz benim icin bak yesil yesil » sozlukteki en komik yazarlar a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » Beijing 2008 Olympic Games