guzel sanatlar fakultesi 

kapat
  1. resim, heykel, seramik, mimarlık ve grafik gibi konularda eğitim veren, özel yetenek sınavıyla öğrenci kabul eden eğitim kurumu.
    #358773 (asiti kaçmış kola, 19.06.2006 19:28)
  2. öğrencilerinin bir cool bir karizma ve ozguven abidesi olduğu fakültedir.
    #1451828 (biravekahve, 25.03.2007 14:34)
  3. (bkz: mimar sinan güzel sanatlar üniversitesi)
    #1451832 (yasak merve, 25.03.2007 14:35)
  4. içerisin anasınıfı kadar renkli ve eğlenceli olduğu fakültedir.
    #3011956 (wicca, 16.02.2008 11:26)
  5. orada okuduğunu söylediğin zaman kimseyi inandıramadığın, çoğu insan tarafından hava atma sebebi ve bir ütopya olarak görülen eğitim yuvasıdır. plastik sanatlar, müzik bilimleri, sahne sanatları gibi isimler altında birçok bölüme sahiptir. her zaman dışarıdan göründüğü gibi eğlenceli olmasa da eğlenceli taraflarıda vardır.
    #3698968 (slayer85, 21.07.2008 22:05)

© 2008 - uludağ sözlük

guzel sanatlar fakultesi başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. guzel sanatlar fakultesi ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu guzel sanatlar fakultesi nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» sinirgac » yazar » youtube » gammazim ben » suru psikolijisine uyup eksi oy vermek » joneca » var misin yok musun » supernatural » zar kullanmadan kadinla kizi ayirmak » enderun sevgiler » thunder ekmegi » state of mind » bestrafe mich » al resmini ver resmimi » oskanyan a tayyip erdogan ayari » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » lig tv yorumculari » takimdan petrol cikartarak cozum bulacak degilim » revigen » bayer » sozlukteki fenerbahceliler » kendi hayatiniz icin beni suclayamazsiniz » karakol yeri degil zihniyet degismeli » ikile kocum » moan » turk silahli kuvvetleri » ellen » ford fiesta » yurtkur internet sitesi » zekeriya oz » a milli takim dan donen oyuncularin sakatlanmasi