guzel nick 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. fake nick alip nick alti saldirisi yapmak
  2. nick alti entrylerin nick sahibinden artiyi almasi
  3. nick alti yazilmis entry icin nick aramak
  4. izmir guzel kizlar guzel cantlar neden guzel olmasin
  5. ismi guzel olanin kendisi de guzel olur yanilgisi
  6. guzel marmara ictikten sonra kafanin guzel olmasi
  7. ben guzele guzel demem guzel bana vermeyince
  8. o guzel insanlar o guzel atlara binip gittiler
  9. yuzu guzel olanin huyu da guzel olur
  10. guzel kizlarin guzel dans etmesi gerekmez

© 2008 - uludağ sözlük

guzel nick başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. guzel nick ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu guzel nick nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» kill for you » 17 ekim 2008 » ezan » hikaye anlatan sarkilar » inzivaya cekilmek » buyuk okyanus » tabutta rovasata » hayvanlarin en guzeli » genelevde babaya rastlamak » yaran fikralar » max payne oynayan kiz » ayiya dayi demek » sozlesmeli subay » anlamadigi seylerden hoslanan insan » antu com bu gun sari kirmizi » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » 1000000000000000 » werchter » hurriyet ten baslik transfer etmek » if so » tostlar iptal oldu 55 bin sosisli var » omar andrade » yavuz sultan selim » zeytin » single sign off » kutsal bok bocegi » bugun gunlerden ask » fermantasyon yerine masturbasyon demek » 50 yasinda cocuk sahibi olmak isteyen adam » yucel sayilar » fazil husnu