guzel lan 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. izmir guzel kizlar guzel cantlar neden guzel olmasin
  2. ismi guzel olanin kendisi de guzel olur yanilgisi
  3. guzel marmara ictikten sonra kafanin guzel olmasi
  4. poposu guzel kizin yuzunun guzel olmamasi
  5. ben guzele guzel demem guzel benim olmayinca
  6. guzel guzel entrylerden sonra sican entry
  7. ben guzele guzel demem guzel bana vermeyince
  8. ben guzele guzel demem kafam guzel olmayinca
  9. yuzum cok guzel degil ama vucudum guzel kizlari
  10. yuzu guzel olanin huyu da guzel olur

© 2008 - uludağ sözlük

guzel lan başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. guzel lan ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu guzel lan nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» evinde sadece radyo olan insan » o degil de bir bayhan vardi ne oldu ona » zubeyde hanim in vasiyetnamesi » bir cift turna » bluetooth » lee ritenour » isemek » galatasaray store » tourette sendromu » entoksikasyon » puerperal psikozu » camel natural flavor » windows vista » neyzen tevfik » sozlukteki bolucu patlamasi » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » somatizasyon » deniz feneri dernegi » jerusalemm » ogrencilerin kopya cekmesine goz yuman hoca » ibne dersin kizar da sikersin aldirmaz » zuhahahaha denecek entryler » renegades of funk » tromboanjitis obliterans » dunyanin en iyi rock grubu » labilite » facebook u olmayan uuserlar » sizofreniform bozukluk » zollinger ellison sendromu » cehennem » kadinlarin sacma sapan seyleri hatirlama sorunsali