guzel iciyor adam 

kapat
  1. vizontele filminin en güzel repliklerindendir.
    #912343 (blackjack, 26.11.2006 15:58)
  2. köye tv getirmekle sorumlu trt görevlisinin köyün giri$indeki çe$mede demlenen arkada$ların rakı ikramını fondiple yerine getirdikten sonra, belediye ba$kanının oğlu tarafından arkada$larına söylenen ho$ replik. gerçek hayatta birçok $ey için uygun bir cümledir.
    (bkz: güzel ko$uyor adam)
    (bkz: güzel vuruyor adam)
    #1322531 (dom dom bullet, 19.02.2007 13:07)

© 2008 - uludağ sözlük

guzel iciyor adam başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. guzel iciyor adam ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu guzel iciyor adam nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» robinho nun aziz baskanim beni de al demesi » bilgehan » sivil itaatsizlik » fight club » tevekkul etmek » zoraki tanim » harley davidson botlar » ogretmene sigara ikram etmek » gheorghe hagi » kate winslet » houston » tabutta rovasata » bilek corap » yarim yarim yarilmak » merkur operasyonu » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » fenerbahceye saldirmanin dayanilmaz hafifligi » papagan » nerede bu 8 bin yazar » uludag sozlukteki morlar » halit akcatepe » gote got diyene got diyen kisi » 24 kasim » saclari uzatip maviye boyayarak okula gitmek » turk silahli kuvvetleri » fenerbahce fenerbahce gibi oynamali » nakajima ka nate » hebeley episode iii » total war » agnostic » leader of the dawn