guzel guzel oynayin 

kapat
  1. annenin çocuğunu sokağa salarken* bütün çocuk ahalisine verdiği salık. gereksiz yere kafa göz yarıp bizi uğraştırmayın, sevin, oynayın, koşun, zıplayın, ecza dolabını açtırmayın anlamına gelir.
    (cikarinbeniburdan, 10.02.2006 13:35)
  2. (bkz: tipik anne laflari)
    (ferrole, 10.02.2006 13:37)

© 2008 - uludağ sözlük

guzel guzel oynayin başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. yukarıda yazanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir.

» linda blair » yayla lezzet testi » sebnem kisaparmak » ben aslinda hic boyle degildim » dgs 2008 » iyyyyy igrenc butonuna basarken soylenen sozler » abaris » yogurtcu » e okul » work and travel » sadik sendil » pilonidal sinus » fatih terim in kiziyla cikmak » durup durup » f dergi » emre aydin » bertus aafjes » gulsin onay » wbb » kiki » menekse ile halil » ve gulumse simdi » ozurlu gencin yasama sevinci » crazy » gaelgarciabernal » claudio abbado » yaran msn diyaloglari » multecilere ev vermek » turk toplumunda kadin » fethi ahmet tosun » invinoveritas » toxicity » ataturk yasasaydi genclige sorardi » bir arkadasin basina gelmis » beta show » basliklari alt alta okumak » ahmet turk » sozlukteki ayilar » cep telefonu duvar kagidi » peygamber efendimiz yasasaydi takim elbise giyerdi » ender arslan » baslik entry ve nick uyumu » ahmet turan alkan » fatih terim » dot net framework » umut etmek » koyun baba koprusu » abaza hasan pasa » cay bardagindan dondurma yemek » gecer a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa