guzel espri 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. guzel espri yaparim
  2. espri yapmaya calisip espri yapmadim diyen tip
  3. izmir guzel kizlar guzel cantlar neden guzel olmasin
  4. ismi guzel olanin kendisi de guzel olur yanilgisi
  5. guzel marmara ictikten sonra kafanin guzel olmasi
  6. gel sen burda derdi unut ortam ne guzel ne guzel
  7. ben guzele guzel demem guzel benim olmayinca
  8. ben guzele guzel demem kafam guzel olmayinca
  9. yuzu guzel olanin huyu da guzel olur
  10. guzel olmadiklari halde guzel sanilan kizlar

© 2008 - uludağ sözlük

guzel espri başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. guzel espri ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu guzel espri nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» mutlu olmak icin » hortlak » neoliberalizmin kurucularinin devletcilesmesi » bekledikce guzellesen seyler » stevemcqueen » istemedigi halde netten cikmayan insan » byegm » sizofreniform bozukluk » oguzhan tercan » metalcilerin genelde gay olmasi » herkes kendinde olmayani ister » can sikintisindan 31 cekmek » entoksikasyon » surrealizm manifestosu » haybeden gercekustu ask » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » elmali » dogu turkistan islam cumhuriyeti » blind guardian dinleyip orta dunya yi kesfe cikmak » aslinda bir konu var » sanal acun » dezenkarnasyon » baslik ve nick uyumu » yolgezer » melissa panarello » kimiz » sevgiliye cicek almak » fringe » sehitlerin naaslarinin curumemesi » seovi » la vida es una lenteja