guzel ama dik basli kiz 

kapat
  1. güzeldir, hoştur, boylu posludur, zarafetiyle göz kamaştırır, fakat öyle dik başlıdır ki böyle bir kızla aynı evi paylaştığını emin ol düşünmek bile istemezsin. çevrende ki insanlar mutlaka adama bak kapmış gül gibi kızı diyeceklerdir, senin yerinde olmak isteyeceklerdir, kıskanacaklardır seni. oysa gel de bir bana sor diyeceksindir mutlaka sen. çünkü öyle dik başlı, inatçı, dediğim dedik biridir ki seni çoğu zaman çileden çıkartır. hele bir giyimine karış, hele bir yaptıklarını eleştir, hele zorla birşey yaptırmaya çalış yandığının resmidir o an. güzel ama dik başlı kız başa beladır. bırakamazsın da, zordur bırakması, güzeldir çünkü bir kere. çekiciliği vardır. güzelliği için çekersen böyle bir kızı, bir de üstüne üstelik evlenirsen böyle bir kızla, yazıktır sana, tüüü senin suratınadır. ama ne yaparsan yaptır, kendi düşen ağlamaz. bırakamıyorsan mecbursun çekeceksin.
    #1510513 (piri reis, 09.04.2007 21:41 ~ 21:44)
  2. (bkz: güzelliğinin farkında olan kadın)
    #1510515 (tosun burada da hizmetinizde, 09.04.2007 21:43)
  3. peşinden kosturtmak istediğin kız tipidir.
    #1512414 (sadis filozof, 10.04.2007 13:17)
  4. kendini bulunmaz hint kumaşı sanan kızdır. yanlış yoldadır.
    #3251495 (arabaciarabayatasget, 09.04.2008 22:06)

© 2008 - uludağ sözlük

guzel ama dik basli kiz başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. guzel ama dik basli kiz ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu guzel ama dik basli kiz nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» bekaret » yaran roportajlar » yaran entry silinme sebepleri » etyen mahcupyan » siren » ciko » siz kimi kandiriyorsunuz » payton » dogu perincek » imkansiz a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » Beijing 2008 Olympic Games