guz gulleri 

kapat
  1. nedense br anda aklıma gelen türk milletine hakan taşıyan'ı tanıma sansızlığına eriştiren güzelim parça

inanki aglamadim
    huzunluyum sadece
    gozlerimdeki yaslar cig gibi
    yagar boyle her gece

guz gulleri gibiyim
    hic bahar yasamadim
    ya sevmeyi bilmedim yillarca
    ya sevince gec kaldim

simdi delicesine
    sevmek istesem bile
    sonbahar sisi cokmus ustume
    sevincim buruk yine

guz gulleri gibiyim
    hic bahar yasamadim
    ya sevmeyi bilmedim yillarca
    ya sevince gec kaldim
    #279451 (ulassbora, 26.05.2006 11:41)
  2. hakan sukur ile yapılmış ve yapılabilecek en iğrenç espiriyi yapabilmemizi sağlayan nev i sahsina munhasir(!) kişiliğin parçası

(bkz: igrenc espiriler)
    #279471 (PhyXiuS, 26.05.2006 11:49)
  3. söz ve beste için;
    (bkz: selim öztaş)
    #1512926 (olur be, 10.04.2007 16:30)
  4. 2000 yazının favori şarkılarındı. popçusundan rockçsına söylemeyen kalmamıştı.
    #1929707 (aman heri, 14.07.2007 02:05)
  5. arabesk denilen şarkılardan bir tanesidir...
    "güz gülleri gibiyim, hiç bahar yaşamadım." sözlerini duyan parlak gençler birden hüzünlenirler, oralarını buralarını keserler... insanın orasını burasını kesince mutlu olamadığını görüp kendisine acıyacağını sanar platonik aşıklar. şarkı olarak güzel denilebilir, ama kendini kaptıranlara acil şifalar dilenmektedir. Hatta bir doktora görünmeleri acilen tavsiye edilir.
    #2414479 (olmazsaolmaz, 02.10.2007 06:10)
  6. depresyon sponsoru şarkı. şair ne demiş: derdi herkes biliyor, bana neşeden bahset.
    #2414490 (patlamismisir, 02.10.2007 06:25)
  7. ilk dinlememin üzerinden geçen nerdeyse koca bir 10 yıl... ve hala aynı kanaatteyim:

tanım: bombok bir şarkı.
    #3479965 (imhotep, 01.06.2008 20:45)

© 2008 - uludağ sözlük

guz gulleri başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. guz gulleri ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu guz gulleri nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» ahmet yildiz olmedi kalbimizde yasiyor » cahit arf » orhan pamuk tarzi demec verme rehberi » 14 ekim 2008 washington wizards new orleans maci » kudo » basliklari alt alta okumak » yanlis anlasilan basliklar » xross media bar » paranin esiri » cristiano ronaldo yu marke etmek » taraf vs solo tuvalet kagidi » ranfor » haberin yok oluyorum » gogus arasina canta kemerini sikistiran kizlar » kasaba fotograflari » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » bize f16 degil katir verin » 12 subat 1911 fenerbahce galatasaray maci » turk kizlari » gh » picnick » jesse james » hitler » baris baris » trink » death note » zirveye sevgiliyle gitmek » ezan sesinin gittikce yukseltilmesi » taghtam deh » deadliest catch » gurcan bilgic