guz ayrilik tasir 

kapat
  1. *sözü ve müziği sezen aksu'ya ait "el gibi" parçasının nakaratında geçen güzel bir söz.

"Yok öyle el gibi durma gül biraz
    Sana gülmeler yaraşır
    Yok öyle güz gibi soğuk olma
    Güz ayrılık taşır"
    #581872 (amanbenburadakalmisim, 27.08.2006 17:30)
  2. gerçekliği ispatlanmış söz. sonbaharda hep yaprak dökümü olur. yazın o sıcaklığı neşesi ve çoşkusu yerine koca bir hüzün denizine taşır. ayrılıklar ne yazık ki kaçınılmazdır...güz ayrılık taşır...
    #703438 (lavinya_, 07.10.2006 01:14 ~ 01:23)
  3. bilimsel olarak kanıtlanmış ve özellikle gençler üzerinde bunalım etkisi yaratan sonbahar mevsimini en iyi anlatan şarkılardan. (bkz: zuhal olcay)'ın yorumunu da unutmamak lazım.
    #703452 (kolibandı, 07.10.2006 01:19)
  4. yaşar, yaprağın kaderi isimli şarkısın da bunu çok güzel dile getirir ve yaprağın kaderi düşmektir der ve yaprak hep sonbahar da düşer.
    #703467 (karpuzkabugu, 07.10.2006 01:22)
  5. (bkz: sezen aksu)
    (bkz: minik serçe)
    #703513 (kel kör kirpi, 07.10.2006 01:32)
  6. El Gibi şarkısından bir cümle ki söz konusu şarkının en etkileyici cümlesi "sonunda bir oyuncak kara sevda aldım senden, yani değişmedim hala öyle biraz çocuk kaldım..." cümlesidir.

(bkz: El Gibi)
    #703532 (kIran kIrana, 07.10.2006 01:36)

Copyright © 2009 - uludağ sözlük

guz ayrilik tasir başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. guz ayrilik tasir ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu guz ayrilik tasir nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about guz ayrilik tasir. Copyrights of the articles are belong to their authors.