guven kirac in tadim reklami 

kapat
  1. saçma sapan bir reklamdır. ilk izlediğimde bir daha asla tadım almam dedim, sonra düşündüm de almazsak daha çok reklam yaparlar. belki de bu bir stratejidir. çünkü o kadar kötü bir reklam ki insanlar: ''şu ürünü alalım da tadim bir daha reklama gerek duymasın'' diyebilirler.
    #3406516 (johnnyturhan, 16.05.2008 23:34)
  2. kötünün kötüsüdür. güven kıraç daha önce canlandırdığı bir karakteri oynamaktadır.
    #3406521 (alone with everybody, 16.05.2008 23:35)
  3. son zamanlarda dikkat çeken erol evgin / çocuk bezi / turkcell kırması reklamdan bile rezil olmayı başarabilmiş, antipatik, zeka yoksunu reklam.
    #3406525 (dawsonleery, 16.05.2008 23:36)
  4. allahın sıfatlarından olan yaratıcıliğı, reklamda payı olan tüm kullarından esirgediği reklamdır.
    #3406539 (olmekistiyorum, 16.05.2008 23:40)
  5. "güven kıraç, bayat olan malın bayat olduğunu deneylerle ispatlarken tadım'ın ürününü neden diğer ürün gibi denemeyip de, tadına bakarak kontrol ediyor?" diye düşündüren, gördüğüm en saçma 10 reklamdan biri olarak kişisel tarihime geçen reklam. otobiyagrafime bu 10 reklamı yazmayı düşünüyorum.

son zamanlarda reklam kalitesinin arttığını göz önüne alırsak gerçekten acınası durum.
    #3414682 (Ahenk, 18.05.2008 22:29)
  6. bilerek ve isteyerek kötü bir reklam yapıp, berbatlığın tepkisi ile rant sağlamaya çalıştıklarını düşündüğüm reklam.
    #3414694 (sadettin kanyak, 18.05.2008 22:31)

© 2008 - uludağ sözlük

guven kirac in tadim reklami başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. guven kirac in tadim reklami ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu guven kirac in tadim reklami nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» herkese 100 kontor » to madeira » bokmuvaryani » tosarmak » power metal » silinmeye mahkum basliklar » arpa radar » marti kas » uludag sozluk gold uyelik » ukrayna a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » 20 haziran 2008 hirvatistan turkiye maci