guru karsima cik 

kapat
  1. uludağ sözlük'ten eksi sözlük'e geçen yazarları teker teker uçuran guru'ya serzenişim. Meydan okuyorum guru sana, sen mi büyüksün ben mi büyüğüm. Sen guru'ysan bende roma kardinaliyim be, sebi sübyanı şutlamak senin guruluğuna sığar mı? Onca insan el almaya, eteğini öpmeye gelmiş sen onları kapından kopuyorsun. Olmuyor guru olmuyor, meydan okuyorum sana bir mekan ayarlayıp kapışmalıyız, transandantal bir galebe çalayım da gör seni. Mücadele çay kaşığı eğme üzerine olacak, sen eğersen istediğini yapmakta özgürsün ama eğer ben eğersem bil ki dar ederim o eksi sözlük'ü sana. sub-etha'da limon deliğine de girsen bulurum seni. Bulurum guru, yapma böyle.
    #2563559 (zabalaynn, 06.11.2007 22:22)
  2. guru'dan telekinezi sms geldi, meydan okumamı kabul ediyormuş. "Lakin" diyor, "şu başlığı karşıma çık guru şeklinde açsan, vurgulama daha yerinde olmaz mıydı?" diye sormuş. Sonrası da var ama gönderdiği telekinezi sms'de eksik karakter var gerisini sezemedim.
    #2563572 (zabalaynn, 06.11.2007 22:25 ~ 22:26)
  3. (bkz: hele otur bi soluklan yegenim)
    #2563576 (zaamtoox, 06.11.2007 22:25)
  4. (bkz: amirim izin ver bir yumrukla öldüreyim)
    #2564015 (zabalaynn, 06.11.2007 23:36)
  5. size bir şey söyleyeyim mi, bu bu çocuğunun günahını almışım. Aslında iyi biri ama çevresi kötü. Gerçekten, üzüldüm. Bugün buluştuk, omzumda ağladı. "Abi böyle böyle" dedi, "lan oğlum böyle böyle ne oluyor, anlatsana meramını" dedim. "Ya işte böyle böyle oldu, ondan böyle ulusözlük yazarlarını uçurdum" dedi. "Ulan kırarım çeneni, hasta etme adamı dedim. Böyle böyle böyle böyle, ne anlattın ki böyle böyle diye kalıp kullanıyorsun dedim. "Abi böyle böyle kalıbını benim anlattıklarıma değinmemek için sen kullanıyorsun ya" dedi, o zaman aydım. "Ya abi pardon, hani ben böyle önce olayı.. hAaa, ya kusura bakma" dedi suratında müstehzi bir tebessümle. iyice gerildim, kafandan kıvılcım çıkarırım, helyum mu çektin ulan sen, zıvanadan çıkıyorum bak dedim, ne saçmalıyorsun sen. "aBi DEDi, üstüme gelme zaten o kadar adamla uğraşıyorum, 500.000 entry oku, kırk küsür bin adamla uğraş kolay mı dedi. O esnada bir sigara çıkardı paketten, yalnız kot cebine koyduğu winston paketi büzülmüştü. Bir de içine çakmağı koyunca sigaralar eğilmiş, "ulan 3 dal kalmış, varsa sende versene" dedi. Hasbinallah çektim, benim paketi çıkardım al senin olsun zaten bırakıyorum ben sigarayı dedim. Üzülmüştüm çünkü bu durumuna boyle boyle tarihine kızgınlığım ise geçmemişti, ama bir yandan bu mazlum ve yorgun bünyesi bir yandan nefretim. Şu merhamet dolu yüreğim bu pozisyona daha fazla dayanamamıştı işte. Ama yine de peşine bırakmamaya kararlıydım, lafı unutmamış kaldığım yerden devam etmek amacıyla "Dün böyle böyle diyordun, meydan okuyordun bana ne oldu?" dedim. Mesai, ütü, çamaşır, bulaşık türlü türlü şikayet, veryansın illallah dedirtti nihayetinde. Peki guru'cum, bu sefer affediyorum ama bir daha olmasın dedim. Tamam dedi, selam söyle dedim.."Aleykümselam" dedi, döndü arkasını çekti gitti. Kime diye sormasını beklemiştim halbuki, kafamı la havle diye salladım, arkasından koştum "oğlum kime selam söylüycen biliyor musun?" dedim. Ya abi meşgulüm ya ondan geçiştirdim dedi. Kime söylüycekmişim peki? -Kilimcinin kör hasan dedim, ardından gevrek gevrek güldüm. "Sen ne pis adammışsın diye geçirdi içinden" telekinetik güçlerim sayesinde içinden geirdiği tüm düşünceleri okuyabiliyordum. ...
    #2592842 (zabalaynn, 15.11.2007 10:54)
  6. kesanli guru destaninin finalinde manyak cafer'in guru'yu disariya cagirma sözüdür. kesanli guru destana ters düsmek olmaz diyip manyak cafer ile kapişmiştir.
    sonuc olarak elde name kalmiştir:

morgol gömlek giyerdi, gümüş köstek takardı
    hafif şehla bakardı, yaktı mı kalpten yakardı..
    kaşta bıçak yarası, yüzde halep çıbanı
    kurşun yemiş ayağı, belli belirsiz aksardı.
    #2597126 (mulayim, 16.11.2007 15:59)
  7. (bkz: zabalayn kıspetten daldı)
    #2597141 (zabalaynn, 16.11.2007 16:04)
  8. (bkz: tutmayın küçük enişteyi)
    #2597187 (omrum tribunde gecti, 16.11.2007 16:17)
  9. "guru kar$ıma çık
    olm dükkanın açık
    dedim sana dinlemedin
    derdim sen değil ek$imik

hep istedim yazar olmayı
    entry kasıp $uku almayı
    ek$imikte çılgın atmayı
    bırak lan olm alınmayı

severiz seni, yanımıza da geldin
    sonra entrylerini alıp gittin
    e ne oldu iade-i ziyaret
    sen bizi kapıdan gönderdin

ho$ ben uçmadım hala
    gittim çaylak olmaya
    sevdim bu i$i $uku yok ama
    ayarlardan ırak valla

guru son sözüm; canımsın gözüm...
    kimseyi uçurmak değildir çözüm...
    günah keçisisin gibi geldi lan,
    gelinim sana diyom duy beni modlar lan duyun lan alla alla ... (bu noktada $iir uzun havaya dönü$üyor aldırmayın...)"

not: guru uçurabilir ama her uçuran guru değildir. (bkz: redbull)
    #2597217 (sidikli, 16.11.2007 16:26)
  10. (bkz: hepimiz guru'yuz hepimiz duruyuz)
    (bkz: allah belanı versin şevket)
    #2597227 (leonandmathilda, 16.11.2007 16:28)
  11. (bkz: guru'yu rahat birakin)
    (bkz: guru kim lan?)
    #2597238 (narpiz cigneyen yilki ati, 16.11.2007 16:31)
  12. (bkz: ben ek$i sozlukteki guru)

ne vardi abim? olay nedir?
    #2597354 (kaytanbiyiklibiyik, 16.11.2007 17:04)

© 2008 - uludağ sözlük

guru karsima cik başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. guru karsima cik ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu guru karsima cik nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» zenci nicki » sakar sirin » inkpinkzink » citroen ami super » sut icmek » otucu kugu » kendini bozmus sanatcilar » magara » sahin k dan olu taklidi yaparak kurtulmak » 6 7 eylul olaylari a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » 20 haziran 2008 hirvatistan turkiye maci