gurbet treni 

kapat
  1. arif sag türküsüdür.

Beraber çok mutluyduk
    Neden ayrılık oldu
    Zalim gurbet treni
    Seni elimden aldı

Artık sabrım kalmadı
    Dön gel gurbet treni
    Sevgilimden bir haber
    Al gel gurbet treni
    içimdeki hasreti
    Söndür gurbet treni
    #742574 (kara hilal, 16.10.2006 00:17)

© 2008 - uludağ sözlük

gurbet treni başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. gurbet treni ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu gurbet treni nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» agnostic » there will be blood » kadinlari cekici yapan detaylar » bobross » uludagsozluk alayi » eski sevgiliyi aramak istemek » besiktas » imhotep » nisa suresi 34 ayet » bulent ortacgil » balikesir » cift katli otobus » 4 agustos » sehit verince milliyetci olan toplum » serbest » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » uludag sozlukteki esmerler » seri eksi oy veren ibne » ilk 6 haftada 4 yenilgi alan takim » kumarda kaybettim askta kaybettim » hittin savasi » uaral » pele nin aziz baskanim beni al demesi » yagmur yagarken dinlenecek sarkilar » aykan ilkan vs burak gurpinar » sabah sabah mudurden firca yemek » heredot1923 » gammazim ben » polo garage » kizilirmak suyu » dagda yasamak