gunun basliklarinda baslik olmamasi 

kapat
  1. soyle sol frame e bakıldıgında, cubuk assagı yukarı kayırıldırılarak baslıklara goz atıldıgında, altına entry yazılacak, fıkır beyan edılecek adam gıbı baslıgın bulunmamasıdır.evet bu durum yazarın bır boktan anlamadıgını da gosterebilir, kültürsüz bir şahsiyet olduğunu da.. ama lütfen ;

(bkz: ilker yasin pilot olsaydı)
    (bkz: bizim kimsenin topragında gozumuz yok)
    (bkz: citlembik entrylerini 100 metreden tanımak)

*
    *
    #996738 (okuzcuk, 14.12.2006 18:50 ~ 06.06.2007 20:06)
  2. günün başlıkları 24 sayfa ve 1195 adet başlıktan oluşuyorsa eger, bunların arasında bir tane bile fikir beyan edilecek başlık bulunamıyorsa ya bu arkadaş übermenschtir ya da bilemiyorum..
    #996750 (sozlugesozlukdiyenyazar, 14.12.2006 18:54)
  3. (bkz: bakmak ve görmek)

(bkz: ucuz işgücü)
    (bkz: çağrı merkezleri ve hindistan)
    (bkz: ve daha binlerce hediye)
    #996757 (pilotmont, 14.12.2006 18:55)
  4. (bkz: moderasyon nerdesin)
    (bkz: el atta sözlük elden gitmesin)
    *
    #996771 (eşşağan ala gazuğu, 14.12.2006 18:57)
  5. sözlüğün kalitesinin hızla düşmekte olduğunun göstergesidir.. ha ben kaliteli miyim de bunu söylüyorum, o da ayrı.. ama günlük 1500 başlık ortalaması'nın hiç değilse yarısı (başlığa yazılan entrylerin içeriği) dolu olsa..
    #996778 (sciende, 14.12.2006 18:58)
  6. ilk sayfada olan başlıklar eğer online olan yazarlar tarafından kayda değer görülerek altına entry yazılan başlıklarsa, ve arka sayfada ve sayfalarda kalan başlıklar , öne çıksalarda üstlerine binen (bkz: otobüste akbili olan varmı diye sormak) şeklindeki başlıklar ile geri plana itilmeleri hızlı ve kesin olacağından, günü baslıklarında baslık olmaması, yada yazarın gerçekten yazacak birşey düşünememesi muhtemel durumdur.
    #996791 (okuzcuk, 14.12.2006 18:59)
  7. (bkz: sözlük bana başlık bul lan allahsız)
    #996811 (balsikeste baysungur, 14.12.2006 19:02)
  8. turkculuk----tarzım degil
    kemalist düşüncelerden rahatsız olmak-------tartışma sevmem
    zuhal kayaalp----o ne lan
    mehmet-----bunu biliyoruz, bizim bakkal
    bakmak ve görmek--------buna seviyem elvermez
    memet----yukarıda belirttik zaten, ayrıca o mehmet olacak
    rauf denktaş-----tanımam etmem, yorum da yapmam
    kurt cobain----ıyyy ben petek dinçözcüyüm
    kendini begenmemek-----şimdi yazsam begenmiyorum zannedecekler..

e tabi bulunamaz 1200 başlıkta yazılacak bir şey.
    #996828 (sozlugesozlukdiyenyazar, 14.12.2006 19:05 ~ 19:07)

Copyright © 2009 - uludağ sözlük

gunun basliklarinda baslik olmamasi başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. gunun basliklarinda baslik olmamasi ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu gunun basliklarinda baslik olmamasi nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about gunun basliklarinda baslik olmamasi. Copyrights of the articles are belong to their authors.