gunun 2000 inci entry si 

kapat
  1. şu an okuduğunuz entrydir.
    bugünün hedefi 3000.
    yarın 4000.
    sonrası allah kerim.
    (bkz: bir ayda bir milyon entry)

edit: kim yetişir lan bize. okunası entrylerde buluşmak üzere. şu an girdiğim gibi entryler girilmez umarım.
    #1895415 (kendime donmeye artik cok gec, 09.07.2007 22:40)
  2. -Vatana millete uğurlu olsun.
    -Nur topu gibi maşalla.
    -1999 kadar güzel ve taze.
    diye devam ettirilesi önerme/beyan/cümle.
    #2046880 (cokamacliklavye, 31.07.2007 22:14)

© 2008 - uludağ sözlük

gunun 2000 inci entry si başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. gunun 2000 inci entry si ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu gunun 2000 inci entry si nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» winning eleven 3 » 1555 » 20 agustos 2008 turkiye sili maci » saygim senin orospun olsun kaygin benim askim » bir turist nasil kaziklanir » irfan tufekci » baska isimiz yok zirve yapalim dedik zirvesi » powerball » konusmayi birakan insan » cigdem savas a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » Beijing 2008 Olympic Games